DYP, 23 Haziran Seçimlerinde Ekrem İmamoğlu'na Destek Vereceklerini Açıkladı

Doğru Yol Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Kemal Abdullahoğlu, 23 Haziran seçimlerinde CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu'nun destekleyeceklerini açıkladı.

20.06.2019-10:34 - (Son Güncelleme: 20.06.2019-10:31)

Doğru Yol Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Kemal Abdullahoğlu, 23 Haziran seçimlerinde DYP olarak İstanbul da bir defa daha Ekrem İmamoğlu'nu destekleyeceklerini açıkladı.

Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu'nun katılımıyla yapılan tartışma programı ile alakalı açıklamalar yapan Abdullahoğlu, program ardından yaptığı açıklamada, "DYP olarak verdiğimiz ilk kararda herhangi bir değişiklik yok ve bu pazar gerçekleştirilecek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde bütün gücümüzle Sayın Ekrem İmamoğlu'nu destekleyeceğiz" sözlerini kullandı.

Son günlerde yapılan spekülasyonların algı operasyonu olduğunu ve DYP nin bayraktarlığını yaptığı misyon ve vizyon gereği Türkiye ve İstanbul'un geleceği her şeyin üzerindedir diyen Abdullahoğlu, şöyle konuştu:

"Doğru Yol Partisi'nin İstanbul da önemli sayıda gönüldaş ve sempatizanı vardır. Bu sayı özellikle başa baş çıkabilecek seçim sonuçlarında seçimin kaderini doğrudan etkileyebilecektir. Nitekim 31 Mart seçim sonuçlardaki küçük fark meselenin büyük önemini göstermiş durumdadır. Doğru Yol Partisi olarak Sayın Ekrem İmamoğlu'na 23 Haziran seçimlerinde vereceğimiz tam destekle katkı sunacak ve tarihi vazifemizi yapmış olacağız."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal