Düzce'deki Selde Kaybolan 7 Kişiden Birinin Cesedi Bulundu

Düzce'de selde kaybolan 7 kişiden bir tanesinin cansız bedeni denizde bulundu. Cesedin denizden alınması için helikopterle çalışma yapılıyor.

19.07.2019-14:09 - (Son Güncelleme: 19.07.2019-14:33) Düzce'deki Selde Kaybolan 7 Kişiden Birinin Cesedi Bulundu

Düzce'de aşırı yağmur sebebiyle dereler taştı, bazı köy yolları heyelan sebebiyle kapandı, mahsur kalanlar helikopterle kurtarıldı. Araçlar suya kapılarak sürüklendi. Selde Düzce'nin Esmahanım Köyü'nde 7 kişi kayboldu. Kayıp kişilerden birinin cansız bedeni denizde görüldü. Düzce'ye senede yağan yağışın dörtte biri 12 saatte yağdı. AFAD Başkanı Güllüoğlu, kayıpların iki aileden olduğunu duyurdu.

Düzce son senelerin en büyük sel felaketlerinden birini yaşadı. Düzce'yi vuran sel ve heyalanda Akçakoca ilçesine bağlı Esmahanım Köyü'nden 7 kişi kayboldu. Kaybolanların dördünün çocuk olduğu bildirildi.

VALİLİK AÇIKLADI: 1 KİŞİNİN CESEDİ BULUNDU

Düzce'nin Akçakoca ilçesi Esmahanım ile Uğurlu köyleri arasında bir ceset bulundu. Düzce Valiliğinden yapılan açıklamada, "Esmahanım ile Uğurlu köyü arasında çalılık bir bölgede bir cansız beden bulunmuş olup kimliği şimdilik belirlenememiştir. Bölgeye helikopterle jandarma birimleri gönderildi" denildi.

Cumayeri, Gölyaka ve Akçakoca ilçelerinde metrekaraye 24 saatte 200 kilogramın üstünde yağış düştü.

Esmahanım köyünde kaybolan, Cengiz (53), Fatma (42) ve Kağan Töngel (3), anne Nilgün (39) ile kızları Funda (9), ikiz olan Sanem ve İlayda Sinem Kaplan (7) için AFAD, Türk Kızılay, jandarma, İl Özel İdaresi, 112 Acil Servis, UMKE, gönüllü kurtarma birimleri ve eğitimli köpekler karadan, helikopter ve İnsansız Hava Aracı (İHA) ile de havadan arama-kurtarma çalışması yapılıyor.

Aramalar, özellikle köyden geçen dere yatağında, sele maruz kalan tarlalarda ve fındık bahçelerinde yoğunlaştırıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal