Düzce'deki Selde Kaybolan 6 Kişi Halen Aranıyor

Düzce'de meydana gelen sel felaketinde sulara kapılan 7 kişiden birinin cesedi bulundu. Dördü çocuk olan kayıpların hepsi Esmahanım köyünde ikamet eden Kaplan ve Töngel ailelerinin mensupları oldukları ortaya çıktı.

20.07.2019-09:06 - (Son Güncelleme: 20.07.2019-09:02) Düzce'deki Selde Kaybolan 6 Kişi Halen Aranıyor

Düzce'nin Akçakoca, Cumayeri ve Gölyaka ilçelerinde çarşamba gecesi başlayan sağanak sele sebep olmuştu.

Sele kapılan 7 kişi kaybolmuş, birçok kişi mahsur kalmıştı. Kayıplar için arama başlatılmış, mahsur kalanlar helikopterler ile kurtarılmıştı.

Kayıpların tamamının Akçakoca Esmahanım köyünden oldukları meydana çıktı. Kayıpların Nilgün Kaplan (39) ve kızı Funda (9), ikizleri Sinem, Sanem (7) ile Cengiz (55) ve Fatma Töngel (42) çiftiyle çocukları Kağan (3) olduğu duyuruldu.

6 KİŞİ ARANIYOR

Selin sürüklediği çamurla kaplanan bölgede gerçekleştirilen aramalarda dün, Esmahanım köyüne komşu Uğurlu köyü yakınlarında çalılara takılmış bir ceset bulundu.

Cesedin Fatma Töngel'e ait olduğu belirlendi. Sel felaketiyle alakalı Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile Düzce Valisi Zülkif Dağlı'dan bilgi alan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan yaraların sarılması için bütün imkanların seferber edileceğini söyledi.

EŞİ VE 3 KIZI KAYBOLDU

Olay esnasında köyde olmayan Erkan Kaplan'ın eşi Nilgün ile kızları Funda, İlayda Sinem ve Sanem Kaplan sele kapılarak kayboldu.

Olayı telefonla haber alan Erkan Kaplan "Geldiğimde bir tek oğlumu bulabildim başka kimse yoktu. Eşim ve kızlarımla en son 10 gün önce yüz yüze görüşmüştük, olay sabahı telefonla konuşmuştuk" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal