Duygu Demirdağ, CNN Türk'ten Ayrıldı! Duygu Demirdağ Kimdir?

CNN Türk'ün başarılı sunucusu Duygu Demirdağ, kanalından ayrıldı. Demirdağ 2010 yılından beri CNN Türk bünyesinde görev alıyordu.

12.05.2018-18:30 - (Son Güncelleme: 12.05.2018-18:30) Duygu Demirdağ, CNN Türk'ten Ayrıldı! Duygu Demirdağ Kimdir?

CNN Türk'ün deneyimli Ana Haber Spikeri Duygu Demirdağ'ın kanal ile yolları ayrıldı. Son bir senedir Ana Haber'i sunan ekran yüzü oranlarda başarılı bir istatistik sağlamıştı.

2010'dan bu güne muhabirlik ve değişik kuşak ve programlarda moderatörlük yapan, habere şahsi editoryal yorumunu de dahil eden spikerin ayrılığının CNN Türk'teki çalışma arkadaşlarını da çok üzdüğü bildirildi.

DUYGU DEMİRDAĞ KİMDİR?

Yüksek lisansını Londra, Middlesex University'de "Medya ve İletişim Yönetimi" bölümünde tamamladı. İspanya, Universidad de Salamanca'da "İspanyol ve Latin Amerika Sineması" ve "Avrupa Birliği Ekonomi ve Politikası" bölümlerinde öğrenim gördü.

Televizyonculuğa, üniversite senlerinde, Line Media Group kapsamında spiker ve program yapımcısı olarak girişti. 3 sene süresince hafta sonu ana haber bültenini sundu, "Bu Gece" adlı gece bülteninin editörlüğünü ve sunuculuğunu yaptı.

İsmini Tornatore'nin efsane filmi 'Stanno Tutti Bene'den; ilhamını, herkesin moralini yerine getirme amacından alan kültür-sanat programı "Herkesin Keyfi Yerinde"nin yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendi. Gündemi akademisyenler, haberciler, sanatçılar ve iletişimcilerle tartıştı, "Keyfimiz gerçekten yerinde mi diye?" sordu.

CNN TÜRK Haber Merkezi’ne 2010 senesinde dahil oldu. Muhabir olarak, “Türkiye’nin Enerji Haritası”, “Yeni Muhafazakarlar”, “Yokluk 4 Mevsim”, Yunanistan Ekonomik Krizi” gibi konuları analiz etti.

Sahadan, stüdyoya geçiş yaptı. Gece Haberleri ile girdiği spikerlik hayatına 2 sene süresince Hafta Sonu Ana Haber’i sunarak devam etti. Seçim aylarında ve siyasi partilerin kurultay dönemlerinde özel yayınlarla ekrana çıktı. Gündem Özel tartışma programının moderatörlüğünü üstlendi.

CNN TÜRK Ana Haber'i sundu. İngilizce ve İspanyolca moderatörlük yapıyor. Biyografi kitapları kaleme alıyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal