Duygu Delen Cinayetinde Son Durum

Duygu Delen cinayetinde önemli gelişme! Gaziantep'te erkek arkadaşının evinin balkonundan düşen Duygu Delen'in ölümünden sorumlu Mehmet Kaplan'ın ifadesi kan dondurdu.

15.08.2020-13:39 - (Son Güncelleme: 15.08.2020-15:22)

17 yaşında balkondan düşmesinden ötürü yaşamını yitiren  Duygu Delen'in ölümünden sorumlu Mehmet Kaplan'dan ilk ifade geldi.

Gaziantep'te 17 yaşındaki Duygu Delen'in ölümüyle ilgili olarak gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Mehmet Kaplan polisteki ifadesinde, ''Tartıştık, birkaç kez vurdum. Elimi cama vurarak kestim. Elimi yıkamaya gittim. Olay gerçekleşmiş. Olay anını görmedim'' sözlerini kullandı

CİNAYETİN DETAYLARI
Gaziantep’te önceki gün erkek arkadaşı Mehmet Kaplan’ın Batıkent Mahallesi’nde evine giden Duygu Delen bir süre sonra 4’üncü kat penceresinden düşerek yaşamını yitirdi.

TUTUKLANAN MEHMET KAPLAN'DAN İLK AÇIKLAMA

Olay sonrası gözaltına alınan Mehmet Kaplan çıkarıldığı mahkemece, ‘cinsel istismar ve kasten öldürme’ suçlamaları ile tutuklandı.

Delen’in ölümüne yönelik yapılan soruşturmada tutuklanan Mehmet Kaplan’ın emniyette verdiği ifadede ise Kaplan'ın 17 yaşındaki Duygu'yu birkaç defa darbettiği ortaya çıktı.

Kaplan’ın ifadesinde, ''Duygu ile 3,5 ay önce ayrıldık. Daha sonra yine barıştık. Eve gittik, bu sırada telefonumda başka kadınların fotoğrafını gördü. Duygu buna kızdı ve tartışmaya başladık. Sonra tartışma esnasında kendisinin de başka erkek arkadaşları olduğunu söyledi. Benimle evlenmek istiyordu.

Ben de ‘bu saatten sonra seninle ilişkim bitmiştir, eğer başka erkeklerle olduysan seninle evlenmem’ diyerek ondan evden gitmesini istedim. Duygu, ‘ben tüm umutlarımı sana bağlamıştım’ diyerek evden gitmek istemedi. Tartıştık, birkaç kez vurdum. Elimi cama vurarak kestim. Elimi yıkamaya gittim. Olay gerçekleşmiş. Olay anını görmedim''dediği öğrenildi.

DUYGU DELEN İÇİN CENAZE TÖRENİ
Duygu Delen'nin cenazesi, otopsisinin ardından bugün ailesine gönderildi. Asri Mezarlık'ta Duygu için cenaze töreni yapıldı.

Cenazede, genç kızın ailesi, arkadaşları ve çok sayıda vatandaş hazır bulundu. Duygu Delen, kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

DUYGU DELEN’İN BABASI: ADALET İSTİYORUM

Kızının cenaze töreninde açıklamalar yapan acılı baba Bülent Delen, ''Adalet istiyorum. Bir çocuğun ölümü bu şekilde kısa olmuyor. Lütfen adalet istiyorum. Cumhurbaşkanıma yazı yazdım. Benim kızım bu tabutun içinde. Allah rızası için gereken yapılsın'' dedi.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal