Duygu Delen Cinayetinde Katile Uyuşturucu Testi

Gaziantep'te sevgilisinin evindeki balkondan düşerek can veren 17 yaşındaki Duygu Delen cinayetinin perde arkasından bir detay daha! Yansıyan son rapora göre, katil zanlısı Mehmet Kaplan'ın uyuşturucu kullandığı belirlendi.

27.08.2020-16:21 - (Son Güncelleme: 27.08.2020-15:52) Duygu Delen Cinayetinde Katile Uyuşturucu Testi

17 yaşındayken, erkek cinayetine kurban giden Duygu Delen, Gaziantep'te bir apartmanın 4'üncü katından düşerek can vermişti.

Olay sırasında bahsi geçen adreste bulunan 20 yaşındaki Mehmet Kaplan, ''kasten öldürme ve çocuğun cinsel istismarı'' suçundan tutuklanmıştı.

Sabah gazetesinden yansıyan bilgiye göre, Duygu Delen'i ittiği ve ölümüne yol açtığı belirtilen Mehmet Kaplan'ın; idrar test sonuçlarından esrar kullandığı belirlendi.

Katil zanlı Kaplan'a 14 Ağustos'ta uygulanan idrar toksit tarama tetkikinde THC (esrar) metabolitleri ortaya çıktı. Bu doğrultuda yapılan açıklamaya göre Kaplan'ın, cinayet sırasında uyuşturucu etksisinde olduğu bildirildi.

OLAY SIRASINDA UYUŞTUCUNUN MU ETKİSİNDEYDİ?
Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi Adli Tıp Anabilim Dalı tarafından Mehmet Kaplan'a yapılan kan, kıl ve idrar test örnekleri gözden geçirildi.

Duygu Delen'in düştüğü esnada aynı evde olduğu belirlenen 20 yaşındaki Mehmet Kaplan önce gözaltına alındı sonra adliyeye gönderildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal