Duran TIR'a Arkadan Çarpan Araçta 3 Kişi Hayatını Kaybetti

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde arıza nedeniyle yol kenarına park eden TIR'a arkadan çarpan araçta 3 kişi hayatını kaybetti, 2 çocuk ise yaralandı.

02.07.2019-14:17 - (Son Güncelleme: 02.07.2019-14:14)

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, arıza yaptığı için emniyet şeridinde park eden TIR'a arkadan çarpan araçtaki Cumali (35) ve Hicran Yarıcı (30) çifti ile bebekleri hayatını kaybetti. Ağır yaralanan çiftin kızları Ziynet (7) ile Hazal Yarıcı (6) ise hastaneye sevk edildi.

Kaza, saat 08.30 sularında Ankara- İzmir Karayolu Avşar Mahallesi girişinde oldu. Ankara'dan İzmir yönüne giden Cumali Yarıcı idaresindeki 45 KB 842 plakalı araç, arıza yaptığı için emniyet şeridinde duran 42 GM 842 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Ahmetli Belediyesi Temizlik İşleri Birimi'nde görev yapan araç sürücüsü Cumali Yarıcı, eşi Hicran Yarıcı ve adı şimdilik tespit edilemeyen bebekleri hayatını kaybederken, kızları Ziynet ile Hazal Yarıcı ise ağır yaralandı.

Yaralı 2 çocuk diğer, araç sürücülerinin durumu bildirmesi ardından gelen 112 Acil Servis birimi tarafından Turgutlu Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Tedaviye alınan çocukların hayati tehlikelerinin olduğu belirtildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal