Durak Uygun'un CHP’li Başkan Fethi Yaşar ve Alper Taşdelen İle Fotoğrafı Ortaya Çıktı

Aleyna Çakır'ın ölümüne neden olduğu iddiası ile gündemden düşmeyen Ümit Can Uygun'un babasının CHP’li Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ile fotoğrafı ortaya çıktı.

18.09.2020-13:06 - (Son Güncelleme: 18.09.2020-13:14) Durak Uygun'un CHP’li Başkan Fethi Yaşar ve Alper Taşdelen İle Fotoğrafı Ortaya Çıktı

Aleyna Çakır'ın bayıldığı görüntüleri paylaşmasının ardından genç kızın hayatını kaybetmesine neden olduğu iddiası ile gündeme gelen Ümit Can Uygun olayı Müge Anlı'da işlenmeye devam ediyor.

Müge Anlı'nın programına çıkan Aleyna Çakır'ın ailesi tüm Türkiye'nin yüreğini dağlarken Ümit Can Uygun'un dışarıda serbest bir şekilde dolaşması tepkileri üzerin çekiyor. Aleyna Çakır olayında yaşanan yeni gelişme ise ağızları açık bıraktı. Ümit Can Uygun'un annesi Gülay Uygun intihar ettiği haberleri ile Türkiye gündemine bomba gibi düştü.

Ümit Can Uygun'un babası eşi Gülay Uygun'un intihar etmesinin ardından basın açıklamasında Süleyman Soylu başta olmak üzere hükümetten yardım istemişti.

Aleyna Çakır’ı öldürdüğü iddia edilen Ümit Can Uygun'un babası Durak Uygun’un CHP’li Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ile fotoğraf çektirdiği ortaya çıktı.

Fethi Yaşar, cinayet işlediği iddia edilen Ümit Can Uygun'un babası Durak Uygun'la olan fotoğrafını içeren tweet’i sildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal