Durağa Dalan Otobüs Şoförünün Sözleri Şoke Etti: İsteyerek Yaptım

İstanbul Beşiktaş'ta durağa dalarak 1 kişinin ölümüne 14 kişinin yaralanmasına neden olan özel halk otobüsü şoförü Necdet Karakuş ikinci kez hakim karşısına çıktı.

08.10.2020-16:56 - (Son Güncelleme: 08.10.2020-16:33) Durağa Dalan Otobüs Şoförünün Sözleri Şoke Etti: İsteyerek Yaptım

3 Kasım 2019 tarihinde Beşiktaş'ta kullandığı otobüs ile durakta bekleyen insanlara çarpan, sonrasında elindeki bıçakla saldırarak 1 kişinin ölümüne 14 kişinin yaralanmasına yol açan Necdet Karakuş'un yargılanmasına devam edildi.

İstanbul 19. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuklu sanık Necdet Karakuş getirildi. Duruşmaya şikayetçi Ayşe Feride Billur, kızı Tuğba Billur ve Sevde Kalyoncu ile avukatları katıldı.

"İSTEYEREK YAPTIM DEMESİ ACIMA ACI KATTI"

Beşiktaş'taki durakta eşiyle birlikte otobüs beklediklerini, durağın kalabalık olduğunu söyleyen Ayşe Feride Billur, "Ben onu canlı bomba zannettim. 'Kaçın kaçın' diye bağırdım. Direksiyonu üzerimize doğru sürdü. Kendime geldiğimde eşim yerde yatıyordu başı kanıyordu. Sanığın 'isteyerek yaptım' demesi acıma acı kattı. Şikayetçiyim. Çok mutlu bir evliliğimiz vardı, bir aileyi perişan etti" dedi.

"POLİSLERİN SUÇU DİYE BAĞIRDI"

Müşteki Sevde Kalyoncu ise sanığın elinde büyük bir bıçak olduğunu, koşarak birini bıçaklamaya çalıştığını ve bu sırada 'Her şey polislerin suçu' diye bağırdığını söyledi.

"KAZAYLA YAPTIM"

Sanık Necdet Karakuş "Ben kazayla yaptım. Aileme laf gelmesin diye öyle konuşmuştum" ifadelerini kullanırken, sanığın avukatları ciddi psikolojik sorunları olduğunu, bu nedenle Adli Tıp Kurumu raporu beklenmeksizin sanığın tahliye edilmesini talep ettiler. Sanık avukatları,sanığın ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde tedavi altına alınmasını ve olay yerinde keşif yapılmasını istedi. Mahkeme Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek olan raporun beklenmesine ve sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi.

 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal