Düğün Öncesi Fotoğrafıyla Reklam Yüzü Ve Fenomen Oldu

Bir düğün öncesinde penceresinde otururken habersiz bir şekilde fotoğrafı çekilen Kadir Çoban, sosyal medyada fenomen oldu. Ayrıca bir gazoz markasının da reklam yüzü haline geldi.

07.09.2020-12:10 - (Son Güncelleme: 07.09.2020-12:14) Düğün Öncesi Fotoğrafıyla Reklam Yüzü Ve Fenomen Oldu

Kırşehir'de, bir gazoz firması yeni belirlediği reklam yüzü ile sosyal platformlarda tıklanma rekoru kırıyor. Firmanın reklam yüzü olan Kadir Çoban, kullanılan söz konusu fotoğrafın düğününden önce evinin balkonunda çekildiğini söyledi.

“İNSANLAR GELİP BENİMLE FOTOĞRAF ÇEKTİRİYOR”

Evinin camında otururken düğünü öncesi çektirdiği fotoğrafla şehrin gündeminde yer alan Kadir Çoban, yerli bir firmanın reklam yüzü olmasından ötürü mutlu olduğunu söyledi.

Çoban, "Düğünüm vardı. Evimin balkonunda don gömlek otururken çekilen fotoğrafım kullanıldı. İnsanlar, sosyal medyadan beni görüp geliyor. Fotoğraf çektiriyor. Gazoz firması sahibi benim arkadaşım. Hayırlı olsun. Esnaf da vatandaş da gazozu tercih ediyor. Gazozun her türlü dönüşü bizlere de oluyor" dedi.

RAHATSIZLIK DUYMADI

Fotoğrafı çektirdiği balkonun yanında da tekel bayi işletmesi yapan Çoban, reklam yüzü olduktan sonra da hayatında değişikliklerle karşılaştığını belirterek yerli ve milli bir gazoz firmasının kendisini sosyal platformlara taşımasının da kendisinde rahatsızlık oluşturmadığını söyledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal