Düğün Magandaları Adliyeye Sevk Edildi

Samsun’da düğün eğlencesi esnasında akrabalar arasında çıkan tartışmada pompalı tüfekle ateş açılması sonucu 2 kişinin vurularak, 1 kişinin otomobil çarpması sonucu, 1 kişinin de darp sonucu yaralanması olayına ilişkin gözaltına alınan 3 kişi adliyeye sevk edildi.

23.09.2019-10:20 - (Son Güncelleme: 23.09.2019-10:17)

Olay, İlkadım ilçesi Kadıköy Mahallesi Osmaniye Caddesi'nde dün gerçekleşti.

Edinilen bilgiye göre, cadde üzerindeki düğün eğlencesi sırasında daha önceden aralarında husumet olduğu öne sürülen akrabalar arasında tartışma kavgaya dönüştü.

A.S. (20) ve L.S. (53) pompalı tüfekle ateş açılması sonucu etrafa saçılan saçmalardan vurularak, H.A. otomobil çarpması sonucu ve S.Ö. ise darp sonucu yaralandı.

Yaralılar, 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Gazi Devlet Hastanesine götürüldü.

Olay yerinden kaçan ve peşlerine düşen polise de silah çektikleri iddia edilen H.Y. ile M.Y. ve babası H.Y.'yi kısa sürede olayda kullandıkları tüfekle birlikte yakalandı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosundaki sorgulanmaları tamamlanan 3 kişi bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.
 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal