Düğün Konvoyunda Can Pazarı: Sürücü Camdan Fırladı

Ankara'da düğün konvoyunda ilerleyen otomobil, önce aynı yönde seyir halinde olan bir araca, daha sonra bir TIR'a çarptı. Kazada otomobilin camından fırlayan sürücü hayatını kaybetti.

03.10.2020-14:58 - (Son Güncelleme: 03.10.2020-14:39) Düğün Konvoyunda Can Pazarı: Sürücü Camdan Fırladı

Ankara'da düğün konvoyunda ilerleyen otomobil, önce başka bir araca daha sonra da bir TIR'a çarparak alev aldı. Yanan otomobilin ön camından fırlayan sürücü hayatını kaybetti. 

Çevre Yolu Karapürçek mevkisinde meydana gelen kazada, düğün konvoyunda ilerleyen Rahim Şıvka idaresindeki 16 VD 111 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine önce Beytullah Ö.'nün kullandığı 06 FV 5577 plakalı otomobile, daha sonra Mehmet Ş.'nin yönetimindeki 38 JH 220 plakalı TIR'a ve bariyerlere çarptı. 

SÜRÜCÜ CAMDAN FIRLADI

Rahim Şıvka, kazanın şiddetiyle otomobilin ön camından fırladı. Sürücü hayatını kaybederken, yaklaşık 50 metre sürüklenen 16 VD 111 plakalı otomobil alev aldı.

YANAN OTOMOBİL KÜLE DÖNDÜ

Olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Hayatını kaybeden sürücünün sinir krizi geçiren yakınlarına olay yerindeki sağlık ekipleri müdahalede bulundu. Otomobil, itfaiye erleri tarafından söndürülen yangının ardından küle döndü. Otomobil ve TIR sürücüsü ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal