DSP Şişli Adayı Mustafa Sarıgül "Sevgiliye Kırmızı, Şişli'ye Sarıgül" Sloganını Kullanacak

DSP'den Şişli Belediye Başkanı adayı olan Mustafa Sarıgül, seçim sloganını belirledi. Sarıgül, "Sevgiliye kırmızı, Şişli'ye Sarıgül" sloganını kullanacak.

01.02.2019-12:14 - (Son Güncelleme: 01.02.2019-12:08) DSP Şişli Adayı Mustafa Sarıgül "Sevgiliye Kırmızı, Şişli'ye Sarıgül" Sloganını Kullanacak

Şişli'den aday gösterilmediği için CHP'den istifa edip DSP'den aday olan Mustafa Sarıgül, "Kemal Kılıçdaroğlu'nun her daim yanındayım. Fakat Genel Merkezi idare eden bazı yöneticilerin bilgi, beceri ve yetenekleri CHP'yi ileriye götürmekten uzak" dedi. Sarıgül seçim sloganını "Sevgiliye kırmızı, Şişli'ye Sarıgül" olarak tespit ettiğini söyledi.

CHP'den istifa edip Demokratik Sol Parti'den (DSP) aday olan Mustafa Sarıgül, CHP Parti Meclisi içinde partinin büyümesinden, güçlenmesinden daha çok kendilerinin iktidarını düşünen bir grup tarafından partinin önünün tıkandığını iddia etti.

ANA SLOGAN: GÖZÜN AYDIN ŞİŞLİ AK GÜVERCİN GELİYOR

Güler yüzlü, sevgi dolu, hoşgörü içinde geçen bir seçim kampanyası yapacağız. Ana sloganımız 'Gözün aydın Şişli ak güvercin geliyor' ve 'Sevgi kazanacak.' Şişlilerin sevgisi için de çalışa çalışa kazanacağız. Saygıyla sevgiyle kazanacağız. 'Sevgiliye kırmızı, Şişli'ye Sarıgül' diyeceğiz. 5 senede 5 bin 114 ev toplantısı gerçekleştirdim. Ortalama evlerde 30-40 kişiyle görüşme gerçekleştirdim. Kampanya süresincede her eve DSP'nin görüşünü içeren yerel yönetimler kitapçığı, her eve bir DSP kalemi dağıtacağım."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal