DSP Lideri Aksakal'dan Kılıçdaroğlu'na: Ne İçiyorsun Sen!

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, isim vermeden Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi ve "Karaoğlan'ın partisine AK Parti'ye seçim kazandırmak yakışır mıymış. Ya sen ne içtin kardeşim, bu içtiğinden bize de söyle de biz de kendimize gelelim. Ne içiyorsun sen" dedi.

05.03.2019-18:38 - (Son Güncelleme: 05.03.2019-18:25) DSP Lideri Aksakal'dan Kılıçdaroğlu'na: Ne İçiyorsun Sen!

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, Tekirdağ'da yaptığı açıklamada CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu sert sözlerle eleştirdi.

"NE İÇİYORSUN SEN?"

Kendisini eleştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Önder Aksakal, " Karaoğlan'ın partisine AK Parti'ye seçim kazandırmak yakışır mıymış.' ya sen ne içtin kardeşim, bu içtiğinden bize de söyle de biz de kendimize gelelim. Ne içiyorsun sen Yahu Tayyip Erdoğan'ı başbakan yapan sen, AK Parti'yi iktidarda tutan sen. Madımak'ta 37 tane insanı cayır, cayır yakarlarken 'şeriat isteriz' diye bağıranlarla seçimde ittifakı yapan sen. Atatürk'e kefere diyenleri koluna takan sen. Cumhuriyet'in değerlerini tüketen sen." diye konuştu.

"CUMHURBAŞKANI'NDAN RANDEVU İSTEMEK NE ZAMAN SUÇ OLDU?"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan'dan randevu talep etmesine yönelik eleştirilere yanıt veren Aksakal, "AK Parti'ye seçim kazandıran ben miyim, gitmişim Cumhurbaşkanı'ndan randevu istemişim de bilmem neymiş. Türkiye Cumhurbaşkanı'ndan randevu istemek ne zamandan beri ayıp oldu arkadaşlar Ne zaman suç oldu Türkiye'de siyaset yapanlar, devleti yönetenden randevu isteyemez mi?" ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal