Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Dragon Boat Festivali Büyük İlgi Gördü

İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen etkinlikte, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı Dragon Boat Festivali ile kutlandı.

14.05.2018-12:59 - (Son Güncelleme: 14.05.2018-12:57) Dragon Boat Festivali Büyük İlgi Gördü

İstanbul Boğazı Belediyeler Birliğinin de Başkanlık görevi ile Beyoğlu Belediyesi Başkanlığını beraber  yürüten Ahmet Misbah Demircan’ın katılım gösterdiği festival kulüpler arası eşleşme ve kura çekimi ile başladı. Genel olarak gençlerin yoğun ilgi gösterdiği festival kapsamında müzik eşliğinde yarışacak olan sporcular ısınma yaparak yarışlara hazırlandılar. Programa, 44 takımdan 850 sporcu katılım gösterdi.

Yarışmaya katılan sporcular ısınma hareketlerinin tamamlanması ve yarışmacıların mental hazırlığının hemen sonrasında yarış parkurunun kıyısında kanolarıyla yerlerini aldılar. Başkan Ahmet Misbah Demircan’ın start vermesi ile birlikte yarışma başladı. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan yarışmaya katılan sporcuları yarış sırasında özel bir tekneden seyretti.

800 SPORCU YARIŞMAYA KATILDI TOPLAM 44 TAKIM VARDI

Genç sporcuların birbirleriyle yaşadıkları mücadeleyi büyük bir mutlulukla izleyen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramı, gençliğimiz ve sporumuz için önemli bir bayram. Bu sene 19 Mayıs Ramazanın içerisine denk geldiğinden dolayı bu haftayı önceden başlatmayı arzu ettik. Geçen yılda bu alanda bu etkinliği aynı şekilde yapmıştık. İstanbul Boğazı Belediyeler Birliğinin amacı İstanbul Boğazında ve özellikle de Haliç’te temiz bir çevre duyarlılığını sağlamak üzere insanlarımızın ilgisini elimizden geldiğinden daha fazlasını yaparak bu değerlerimizin üzerine toplamak. Hem 19 Mayıs haftasını hem de İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği misyonunu böylelikle bir araya getirmek gibi bir fikrimiz mevcuttu. Geçen sene ilk defa yapmış olduğumuz bu organizasyonun bu sene ikinci defa yapma mutluluğuna eriştik. 44 takımımız vardı ve bu 44 takımda toplamda 800 civarı sporcumuz var. Güzel renkli bir görüntüye sahip oluyor " açıklaması yaptı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;