Dr. Ömer Aydın: DSÖ Başkanının CV'si Kriminal Olaylarla Dolu

haber365 yazarlarından Dr. Ömer Aydın, Dünya Sağlık Örgütü'nün bir numaralı ismi Tedros Adhonam Ghebreyesus hakkındaki bilinmeyenleri aktardı. Aydın, "Dünya Sağlık Örgütü Başkanı Tedros'un öz geçmişine baktığımız zaman, Çin ve Dünya Sağlık Örgütü'nün ortaklığını çok daha iyi ortaya koyabiliyoruz." dedi.

12.05.2020-15:19 - (Son Güncelleme: 12.05.2020-15:29)

haber365 yazarlarında Dr. Ömer Aydın, Dünya Sağlık Örgütü Genel Direktörü Tedros Adhonam Ghebreyesus hakkında değerlendirmelerde bulundu. Tedros'un işbirliçi olduğunun altını çizen Aydın, "Dünya Sağlık Örgütü Başkanı Tedros'un öz geçmişine baktığımız zaman, Çin ve Dünya Sağlık Örgütü'nün ortaklığını çok daha iyi ortaya koyabiliyoruz. Terör örgütü üyeliği, diktatör yardımcılığı, üç kere salgın karartma ve muhalif siyasetçi muhalif siyasetçi kaçırılmasını organize etmek gibi bir sürü kriminal olaylarla dolu." ifadelerini kullandı. 

"TIP EĞİTİMİ ALMAMIŞ"

Coronavirüs pandemisinin suçlu arayışını da beraberinde getirdiğini söyleyen Aydın, "Gözler Çin'le birlikte iş birliği yapan DSÖ başkanı Tedros Adhonam Ghebreyesus'a çevrildi. Tedros Çin'in salgındaki rolünü gizlemek ve hatta teşvik etmekle suçlanıyor. DSÖ sitesinde yazan CV'sine baktığımız zaman Tedros'un bulaşıcı hastalıklar immonolojisi alanında yüksek lisans ve halk sağlığı üzerine doktora yaptığı yazıyor. Başka kaynaklarda ise lisans eğitimini biyoloji üzerine aldığını görüyoruz. Yani Tedros bir biyolog. Tıp eğitimi almamış, yani doktor değil. Küresel sağlık deneyime sahip olmayan bir kişinin, 2017 yılında, nasıl DSÖ başkanı olduğu da bir muammaya dönüşüyor." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal