Donarak Şehit Olan 2 Askerimizin Sorumlusu Kim?

Tunceli'de donarak şehit olan 2 askerimizin haberi ülkede şok etkisi yarattı. 2018 yılında böyle bir olayın gerçekleşmiş olması sosyal medyada büyük tepki topladı. Akıllarda ise tek bir soru var: Bu işin sorumlusu kim?

27.10.2018-14:24 - (Son Güncelleme: 27.10.2018-14:07) Donarak Şehit Olan 2 Askerimizin Sorumlusu Kim?

HABER365/ ÖZEL HABER

Tunceli'de dün PKK'lı teröristlere yönelik yapılan operasyonda acı bir haber geldi. Operasyon devam ederken sıcaklığın aşırı derecede düşmesi ile 2 asker helikopterle hastaneye sevk edildi. Hastaneye kaldırılan askerler yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştü.

Yerli silah sanayiinde yaptıkları ile övünen ve bu alanda büyük bir atılım gerçekleştiren Türkiye, operasyondaki askerlerini soğuktan koruyamayacak kadar aciz mi? 2018 yılında, teknolojinin bu kadar geliştiği bir devirde 2 vatan evladının bu şekilde yaşamını yitirmesi ülkede büyük şok etkisi yarattı. 

SORUMLUSU KİM?

Olay sosyal medyada büyük yankı uyandırırken akıllardaki soru ise bu işin sorumlusunun kim olduğu. Olayla alakalı valilik soruşturma açtı ancak bu soruşturmadan tatmin edici bir şeyin çıkıp çıkmayacağı ise büyük soru işareti. Bizler basın mensupları olarak bu elim olayın takipçisi olacağımızı buradan ilan ediyoruz. 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal