Donald Trump Sonuçları Golf Oynarken Öğrendi

ABD seçimleri sona ererken birçok kişi Donald Trump'ın nerede olduğunu merak etmiş, sosyal medyada Trump'a yönelik çağrılarda bulunmuştu. Donald Trump'ın seçim sonuçlarını nerede öğrendiği ortaya çıktı.

08.11.2020-01:27 - (Son Güncelleme: 08.11.2020-01:30) Donald Trump Sonuçları Golf Oynarken Öğrendi

ABD'de başkanlık seçimlerinde yeni başkan belli olurken seçimi kazanan Demokrat aday Joe Biden, zafer konuşmasını yapmaya hazırlanıyor, Cumhuriyetçi aday Başkan Donald Trump ise arkadaşlarıyla beraber golf oynuyordu.

ABD'de başkanlık seçimlerinin sonuçları, 5 günlük gergin bekleyin ardından sona erdi. Pensilvanya eyaletinde de Demokrat Parti'nin öne geçmesiyle Joe Biden,Cumhuriyetçilerin adayı Başkan Donald Trump karşısında zaferini ilan etti.

'BİDEN 290 DELEGE KAZANDI'

Pensilvanya ve Nevada bölgelerini kazanan Biden , 253 olan delege sayısını 290'a çıkararak ABD'nin seçilmiş başkanı oldu.
Georgia ve Arizona eyaletlerinde de Biden önde iken Trump'ın bu iki eyaleti kazanması dahi artık başkanlık yarışına etki etmeyecek.

'TRUMP GOLF OYNUYORDU'

Dünya medyası, ABD Başkanı Donald Trump'ın başkanlık seçimlerini rakibi Joe Biden'a kaybettiğini duyurduğu anlarda, Trump'ın Virgina'da golf oynadığı öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal