Doları Yere Atan Vatandaşa Cumhurbaşkanı'ndan Güldüren Soru

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Rize mitingi sırasında bir vatandaş elinde bulunan doları yere attı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "gerçek mi sahte mi" sorusu vatandaşları güldürdü.

11.08.2018-18:48 - (Son Güncelleme: 11.08.2018-18:51)

Ordu'nun ardından Rize'de halka seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, miting alanında vatandaşın dolar yakması ardından ''Sahte değil hakiki mi?'' diye sordu.

''SAHTE Mİ HAKİKİ Mİ?''

Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşın doları yere attığını fark edince vatandaşa 'ne yapıyorsun?' biçiminde soru sordu. Vatandaşın 'doları yere atıyorum' yanıtı üstüne Erdoğan, ' 'Türkiye'de bayağı dolar var'' dedi. Bunun sonrasında Erdoğan ''Sahte mi gerçek mi?'' diyerek herkesi kahkahaya boğdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

"YANIMIZDA DURUN, GERİSİNE KARIŞMAYIN"

"24 Haziran'ın sonrasında yeni bir dönem açıldı. Parlamanter sistem bitti, Başkanlık Sistemi'ne geçildi. Bu kararı siz aldınız. Şimdi bu yolda ilerliyoruz. Yeni dönemin adımlarını değişik atacağız. Türkiye'mizi çağdaş medeniyetler düzeyinin üstüne taşıyacağız. Bu yolda imanımız var, kararlılığımız var. Bizi kimse bu yolda engelleyemez. Yeter ki siz yanımızda, arkamızda olun. Gerisine karışmayın."

''ABD MÜTTEFİKİNİ BİR PAPAZA DEĞİŞİYORSA KUSURA BAKMASIN''

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "ABD stratejik partneri olan Türkiye'ye, 81 milyonluk Türkiye'ye sırtını çeviriyorsa kusura kalmasın ve bu Türkiye'yi bir tane papaza değişiyorsa kusura kalmasın. Biz bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz." dedi.

"Türkiye'ye tehdit işlemez." diyen Erdoğan, "Biz hukuk devletiyiz. Hukuk devleti olarak da hukukun dışına kesinlikle çıkmayız." ifadesini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal