Doktorları Şoke Eden Olay: Vücudu İğne Üreten Kız

Amasya’nın Merzifon ilçesinde yaşanan olayda vücudunda iğne şeklinde metal cisimler çıkan genç kız, aynı olayı 8 yıl sonra yeniden yaşadı. Kızın vücudundan 35 adet iğne çıkartıldı.

10.04.2018-12:21 - (Son Güncelleme: 10.04.2018-12:21) Doktorları Şoke Eden Olay: Vücudu İğne Üreten Kız

Sol bacağının kaşınmasına yol açan kızarıklığın tedavisi amacı ile gittiği İstanbul’da doktorların ayağında çok sayıda metal iğne şeklinde parçaların olduğunu söylemesi üzerine şok geçiren Sevda Topkök, ameliyatın ardından memleketine döndü.

 

Yaşadıklarını tam unutmuşken üzereyken tam 8 yıl sonra aynı kızarıklıkları bu sol kolunda gözlemleyen genç kız, başvurduğu Merzifon Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanesinde çekilen röntgeninde yeniden iğne şeklindeki metal parçalara rastlandı.

 

35 iğne çıktı

Bileğinde bulunan 4 cismin çıkartılması için il merkezine sevk edildikten sonra kolunda 4 parça daha bulunan 24 yaşındaki Topkök, “8 yıl önce de bacağımdan 35 tane iğne çıktı. Doktorlar ameliyatla iğneleri almıştı fakat Aradan 8 yıl geçtikten sonra bu sefer kolumda morluklar oldu. Doktora gittik. ‘Ezilme var’ dedi. Bir ay sargıda kaldı. Ağrılar sürmeye devam edince, yine iğne olduğu farkedildi” dedi.

4 çocuğu olan baba İsmail Topkök de 8 yıl önceki ameliyatta çıkan 35 metal parçadan 4’ünün dikiş iğnesi kadar olduğunu ifade ederek şimdi de yine aynı acıları çekeceğinden endişelendiği kızına yardım edilmesini istedi.

 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal