Doğu Karadeniz'de PKK'ya Operasyon!

Trabzon, Gümüşhane ve Giresun'da PKK'lı teröristlere operasyon düzenlendi. Çıkan çatışmanın ardından kaçan PKK'lılar takibe alındı.

06.04.2018-15:17 - (Son Güncelleme: 06.04.2018-18:45) Doğu Karadeniz'de PKK'ya Operasyon!

Doğu Karadeniz Bölgesi'ndeki 3 ilde, terör örgütü PKK´ya yönelik geniş çaplı operasyon başlatıldı. Teröristlerle dün sıcak temasın sağlandığı Trabzon-Gümüşhane sınırına ise askeri helikopterlerle takviye birlikler sevk ediliyor.

 TRABZON, GÜMÜŞHANE VE GİRESUN'DA PKK'YA OPERASYON

Trabzon, Gümüşhane ve Giresun’da bölücü terör örgütü PKK´ya karşı başlatılan ‘Şehit Başçavuş Ferhat Gedik Operasyonu’ devam ediyor. Jandarma Asayiş Komando timleri, Jandarma Özel Harekat (JÖH) ve Polis Özel Harekat (PÖH) timinin beraber başlattığı operasyonlarda zırhlı askeri araçlar ile insansız hava araçları (İHA) da kullanılıyor. 3 şehirde, kırsal alanlarda bulunan yayla evleri, ormanlık alanlar ve dere yataklarının her karışı aranıyor.

BÖLGEYE ASKERİ DESTEK 

Gümüşhane´nin Kürtün ilçesi ile Trabzon´un Tonya ilçe kırsalında dün gerçekleştirilen operasyonlar anında, güvenlik güçleri ile terörist PKK’lılar arasında çatışma oldu. Çatışma alanına jandarma ve özel harekat birliği sevk edildi. Çatışma sonrasında teröristler kaçarken, operasyonların devam ettiği ifade edildi. Çatışma yerine bugün askeri helikopterle takviye birlikler gönderildi. Bölgede yoğunlaştırılan operasyonlarda teröristlerin kaçış yolları havadan ve karadan takibe alındı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal