Diyarbakırlı Mucitten Başkan Erdoğan'ı Şaşırtan Armağan

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Diyarbakırlı Mucit' olarak tanınan AK Parti Bismil ilçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Celal Göger'in hediye ettiği telefonun ilginç özelliğini görünce şaşkınlığına engel olamadı.

25.10.2018-22:26 - (Son Güncelleme: 25.10.2018-22:12)

Diyarbakırlı mucit' olarak da tanınan AK Parti Bismil ilçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Celal Göger, geçen hafta sonu Diyarbakır'a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, üzerinde çalışma yaptığı cihazları hediye etti.

MEHDİ EKER ARACI OLDU

AK Parti Bismil ilçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Celal Göger, hafta sonu Diyarbakır'da, partisinin bir otelde verdiği yemekte, milletvekili Mehdi Eker aracılığıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü. Aynı zamanda 'Diyarbakırlı Mucit' olarak tanınan Celal Göger, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a akıllı telefon, gözlük ve yüzük hediye etti.

TELEFONUN EKRANINI GÖRÜNCE ŞAŞIRDI"

Göger, Cumhurbaşkanına gençlerin mevcut inovasyon projelerini daha da geliştermeleri için icat ettiği cihazları verdiğini belirterek, "Sayın Cumhurbaşkanımız hediyeleri alıp inceleyince çok memnun oldu. Gözlüğe baktı ve telefonun beyaz ekranını görünce şaşırdı. Bismil teşkilatından birinin ilim, bilim ve teknoloji ile ilgilenmesinin kendisini ziyadesiyle mutlu ettiğini söyledi" dedi.

GÖZLÜK OLMADAN KİMSE OKUYAMIYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hediye ettiği cep telefonunun ekranının siyah ve beyaz olduğunu, telefona yazılan mesajları, eşleşen gözlük olmadan kimsenin okuyamadığını söyleyen Celal Göger, "Ancak eşleşen gözlük ile mesaj yazılıp okunabiliyor. Hediye ettiğim yüzük ise tansiyon ve nabız ölçmeye yarıyor" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal