Diyarbakır'ı Karıştıran Olay! 2 Polis Bıçaklandı

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde bir hırsızlık zanlısı kenti birbirine kattı. Ozan Ç., adlı zanlıyı gözaltına alan 2 polis memuru çıkan arbedede bıçakladı. Zanlı kaçarken ayağından vurularak durduruldu.

08.05.2018-16:43 - (Son Güncelleme: 08.05.2018-16:22) Diyarbakır'ı Karıştıran Olay!  2 Polis Bıçaklandı

2 polisi yaralayan Ozan Ç. kaçarken ayağından vurularak yakalandı. Olay sırasında polise taş atan bir grup ise  havaya ateş açılarak dağıtıldı.

Bir ihbarı değerlendiren İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, hırsızlıktan aranan Ozan Ç.'nin Bağlar ilçesi Kaynartepe Mahallesi'nde olduğu bilgisini değerlendirdi.  Ekipler, şüpheliyi yakalayarak gözaltına alındı.

GÖZALTI SIRASINDA ARBEDE ÇIKTI

Ekip otosuna bindirilmek istenen Ozan Ç., polise direndi. Zanlının arkadaşlarının da olaya karışmasıyla çıkan karmaşada Ozan Ç. kaçtı. Bölgede toplanan kalabalık ise polis ekiplerini taşlamaya başladı. Karmaşada Ozan Ç., cebindeki bıçağı çıkararak 2 polisi kolundan yaraladı. Taşkınlığın devam etmesi üzerine polis havaya ateş açtı, ardından da kaçmaya çalışan Ozan Ç.'yi ayağından vurdu.

Silah sesleri üzerine bölgeye Terörle Mücadele, Asayiş, Çevik Kuvvet ve Özel Harekat ekipleri sevk edildi. İki polisi yaralayan ve kaçarken ayağından vurulan Ozan Ç., Selahattini Eyubi Devlet Hastanesi ek binasına kaldırılarak tedaviye alındı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal