Diyarbakır'daki Evlat Nöbeti 221 Gündür Sürüyor

3 Eylül 2019 tarihinde Diyarbakır HDP il binası önünde evladı HDP tarafından kandırılarak dağa götüren bir annenin başlattığı eylem coronavirüs salgınına rağmen devam ediyor.

10.04.2020-15:14 - (Son Güncelleme: 10.04.2020-16:18)

3 Eylül 2019 tarihinde Diyarbakır HDP il binası önünde evladı HDP tarafından kandırılarak dağa götüren bir annenin başlattığı eylem coronavirüs salgınına rağmen 221. gününde devam ediyor.

Evladı Fatih için oturma eylemini salgın riskine karşı devam ettiren anne Sevdet Demir, oğluna kavuşuncaya kadar bekleyeceğini dile getirdi. Anne Sevda Demir, 5 yıldır oğlunun hasretiyle yaşadığını dile getirdi.

Anne Demir, "Oğlum çok merhametlidir, onu benden çalıp götürdüler. HDP oğlumu götürdü. Oğlum gelene kadar buradayım. İnsan evlat için düşmanının kapısına gidiyor. Oğlum ne haldedir kim bilir?" diye konuştu.

Şırnak'ın İdil ilçesinden kandırılarak dağa götürülen oğlu Mahmut için oturma eylemine dahil olan baba Emin Arslan, "HDP'liler oğlumu kandırıp PKK'lı teröristlere teslim etti." dedi. HDP'ye öfkeli olan Arslan, şu ifadeleri kullandı: "Çocuğum küçüktü, silah nedir bilmezdi. Oğlumu orada zorla tutuyorlar. Bizden ne istiyorlar? HDP'nin eliyle olmasa bu çocuklar nasıl dağa gider. HDP bizim temsilcimiz değildir. Burada doğru adresteyiz. Allah'ın izniyle çocuklarımıza kavuşacağız. Oğlum korkma, gel devlete, askere teslim ol. 221 gündür buradayız, 221 sene de olsa buradan kalkmayı düşünmüyoruz."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal