Diyarbakır'da Teröriste Operasyon Düzenlendi

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde sabaha saatlerinde gerçekleştirilen operasyonda etkisiz hale getirilen teröristin Mücahit Yılmaz olduğu tespit edildi. Operasyonun ardından evde yapılan aramada çok sayıda mühimmat ve sahte kimlik bulundu.

21.07.2019-13:36 - (Son Güncelleme: 21.07.2019-13:32) Diyarbakır'da Teröriste Operasyon Düzenlendi

Olay, Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi 5 Nisan Mahallesi 914. Sokakta bulunan Turan apartmanının son katında yaşandı.

ÖZEL HAREKAT POLİSİ YARALANDI

Edinilen bilgilere göre, teröristin tespit edildiği bir eve gece saatlerinde operasyon gerçekleştirildi. Operasyon sırasında çıkan çatışma sonucu bir terörist etkisiz hale getirilirken bir özel hareket polisi yaralandı. Evde bulunan karı koca çift olduğu öğrenilen iki kişi gözaltına alındı.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI AÇIKLAMA YAPTI 

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü'nce düzenlenen operasyonlarda terör örgütünün kırsal alandan gelerek şehirde faaliyet yürüttüğü tespit edilen bölücü terör örgütü mensubu Mücahit Yılmaz'ın etkisiz hale getirildiği ve iki kişinin de gözaltına alındığı belirtildi. 

SAHTE KİMLİK, SİLAH VE MUHİMMAT ELE GEÇİRİLDİ

Etkisiz hale getirilen şahsın kaldığı yerde yapılan aramalarda, başkası adına düzenlenmiş sahte kimlik, silah, mühimmat ve çok sayıda örgütsel doküman ele geçirildiği kaydedildi.  

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal