Diyarbakır'da Tekstil Fabrikasında Çalışan 16 Kişide Coronavirüs Tespit Edildi

Diyarbakır'da tekstil fabrikasında çalışan 16 işçide coronavirüs tespit edildi. Fabrika geçici süreliğine kapatlırken, 26 kişi de karantinaya alındı.

28.05.2020-17:02 - (Son Güncelleme: 28.05.2020-16:55) Diyarbakır'da Tekstil Fabrikasında Çalışan 16 Kişide Coronavirüs Tespit Edildi

Diyarbakır Oorganize Sanayi Bölgesin'de bulunan tekstil fabrikasında çalışan bir işçi, öksürün ve ateş şikayeti ile hastaneye başvurdu. İşçiyi hemen coronavirüs testi yapılırken, işçinin test sonucu pozitif çıktı. Bu gelişmenin ardından işçinin hemen tedavisine başlandı. 

Daha sonra filyasyon çalışması yapılan fabrikada 15 kişide daha coronavirüs tespit edildi. Toplamda 16 işçinin coronavirüse yakalandığı fabrika geçici bir süreliğine kapatıldı. Coronavirüs tespit edilen işçilerin tedavisine başlanırken, işçilerle temas ettikleri belirlenen 26 kişi de karantina altına alındı.

Coronavirüse yakalanan işçilerin hastanedeki tedavileri devam ediyor. 26 kişi ise 14 gün süre kuralı kapsamında 2 hafta karantinada kalacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal