Diyarbakır'da Kaybolan Yusuf'un Bulunduğu İddiası Asılsız Çıktı

Diyarbakır'da 1 Temmuz'da kaybolan Yusuf Yılmaz'ın İstanbul'da görüldüğü iddia edilmişti. Görüntüleri izlettirilen ailesi ise görüntülerdeki kişinin Yusuf olmadığını söyledi.

06.07.2018-16:58 - (Son Güncelleme: 06.07.2018-16:08) Diyarbakır'da Kaybolan Yusuf'un Bulunduğu İddiası Asılsız Çıktı

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde hayvanlarını otlatmaya çıkaran ve kendisinden bir daha haber alınamayan Yusuf Yılmaz'ın İstanbul'da olduğu iddiaları boşa çıktı. Aileye de seyrettirilen bir güvenlik kamerasına yakalanan görüntülerdeki çocuğun, yeni ve daha açık görüntülerin elde edilmesiyle Yusuf olmadığı gün yüzüne çıktı. Baba Mehmet Şah Yılmaz, arama çalışmalarının tekrar başlatılmasını talep etti.

HAYVAN OTLATMAYA ÇIKAN ÇOCUK BİR DAHA DÖNMEDİ

Silvan ilçesine bağlı Çatakköprü Mahallesi'nde çobanlık yapan 15 yaşındaki Yusuf Yılmaz, 1 Temmuz'da 05.30 sularında hayvan otlatmak için evden ayrıldı. Yılmaz'ın uzun zaman eve gelmemesi ardından korkan aile, komşularına de haber salarak etrafı aramaya başladı. Bir zaman sonra hayvanları bulan aile ve komşular, Yılmaz'ı bulamadı.

İSTANBUL'DA GÖRÜLDÜ İDDİASI AİLEYİ UMUTLANDIRDI

Bunun ardından jandarma, AFAD, UMKE ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına haber verildi. Kısa zamanda gelen birimler, köy etrafında Yılmaz'ı aramaya başladı. Önceki güne dek gerçekleştirilen arama çalışmalarında Yılmaz'ın izine rastlanmadı. Fakat İstanbul'dan önceki gün gelen haber, çaresiz bekleyişini devam ettiren aileyi ümitlendirdi. Öne sürülene göre Yılmaz, İstanbul Beylikdüzü civarında kendisini gazete ve televizyonlarda çıkan fotoğraflarından tanıyan bir insan tarafından fark edildi.

AİLE GÖRÜNTÜDEKİ ÇOCUĞU YUSUF'A BENZETMİŞTİ

Ailenin yaklaşık 6 ay önce çobanlık yapmak için İstanbul'dan Silvan'a gittiği bilgisinin de Yılmaz'ın İstanbul'a kaçmış olabileceği olasılığını güçlendirmesi sebebiyle burada da çalışma başlatıldı. Gerçekleştirilen çalışma kapsamında bir güvenlik kamerası görüntüsüne varıldı. Görüntü hemen Silvan'a yollanarak güvenlik birimleri aracılıyla aileye seyrettirildi. Görüntüyü seyreden anne, Yılmaz'ı teşhis etti. Bunun ardından, Silvan ilçesindeki arama çalışmaları bitirilerek, İstanbul'da çok yönlü çalışma başlatıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal