Diyarbakır'da Kaybolan Yusuf'tan Acı Haber Geldi!

Diyarbakır'da 1 Temmuz'da hayvan otlatırken kaybolan 14 yaşındaki Yusuf Yılmaz'ın cansız bedenine ulaşıldı. Küçük çocuğun cenazesi Batman'da toprağa verilecek.

12.07.2018-09:37 - (Son Güncelleme: 12.07.2018-09:52)

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde sulama kanalında kaybolan iki kardeşten birini arayan birimler aynı ilçede 1 Temmuz'da hayvan otlattığı sırada kaybolan 14 yaşındaki Yusuf Yılmaz'ın cansız bedenine ulaştı.

SULAMA KANALINA DÜŞEN 2 KARDEŞ İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Edinilen bilgiye göre, Silvan'ın Çevriksu Mahallesi'nde yaşayan ve Yeşerdi Mahallesi'ndeki mısır tarlalarına su çekmeye çabalarken sulama kanalına düşen Selman Kızılçiçek (18) ile onu kurtarmak için kanala atlayan ağabeyi Fırat Kızılçiçek'in (40) bulunması için çalışma başlatıldı.

KARDEŞLERDEN 1'İNİN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Jandarma, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE), 112 Acil Servis ile Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sualtı Arama ve Kurtarma yetkilileri, kanalda gerçekleştirdikleri aramalarda kardeşlerden Fırat Kızılçiçek'in cansız bedenine ulaştı.

AYNI YERDE KAYIP YUSUF'UN DA CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Çalışmalarını devam ettiren birimler, aynı yerde bir ceset daha fark etti. İncelemeler neticesinde, sudan çıkarılan bu cesedin Çatakköprü Mahallesi'nde 1 Temmuz'da hayvan otlatırken kaybolan ve İstanbul'da görüldüğü öne sürülen Yusuf Yılmaz'a ait olduğu tespit edildi. Ceset otopsi için Diyarbakır Adli Tıp Kurumu morguna sevk edildi.

ACI HABERİ ALAN YAKINLARI MORG ÖNÜNDE GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Birimler, suda kaybolan diğer kardeş Selman Kızılçiçek'i arama çalışmaları devam ediyor. Bu arada morg önünde bekleyen Yılmaz'ın babası Mehmet Şah Yılmaz ve yakınları, gözyaşlarına bığuldu.

CENAZESİ BATMAN'DA DEFNEDİLECEK

Cenaze, yapılacak otopsi işlemlerinin sonrasında Batman'ın Beşiri ilçesine bağlı İkiköprü Mahallesinde toprağa verilecek.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal