Diyarbakır'da Eylem Yapacaktı! Son Anda Yakalandı

Diyarbakır'a eylem yapmak için geldiği tespit edilen ayrıca terör örgütüne eleman toplayan 'Xebatkar Amed' kod isimli PKK'lı terörist F.A., gizlendiği evde jandarma ve polisin ortak baskını ile yakalandı.

29.11.2018-11:42 - (Son Güncelleme: 29.11.2018-11:48) Diyarbakır'da Eylem Yapacaktı! Son Anda Yakalandı

Diyarbakır'da güvenlik güçleri, şehire geldiği bilinen 'Xebatkar Amed' kod isimli F.A.'nın eylem yapacağı bilgisine ulaştı. F.A.'nın, Şehitlik Mahallesi'ndeki bir evde saklandığının tespit edilmesi üzerine İl Jandarma Komutanlığı ile İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ortak operasyon gerçekleştirdi. Adrese yapılan operasyonda F.A., yakalanarak gözaltına alındı. İfadesinden sonra adliyeye gönderilen F.A., çıkarıldığı mahkeme tarafınfan tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamada, vatandaşların huzur ve güvenliği için operasyonların süreceği ifade edilerek, 'Bölgemizde yaşayan vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması ve teröristle mücadele doğrultusunda, PKK/KCK terör örgütünün sivil yapılanması, İşbirlikçi faaliyetleri ve finans kaynaklarının kurutulmasına ilişkin yürütülen operasyonlara artan bir azim ve kararlılıkla devam edilmektedir' ifadeleri kullanıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal