Diyarbakır'da 6 Yaşındaki Kız Boğularak Öldürüldü

Diyarbakır'da meydana gelen olayda, anne ve babası tarafından dedesine bırakılan 6 yaşındaki kız çocuğunun cansız bedeni evin bahçesinde bulundu. Küçük kızın boğularak öldürüldüğü belirtildi.

11.07.2020-12:04 - (Son Güncelleme: 11.07.2020-12:06) Diyarbakır'da 6 Yaşındaki Kız Boğularak Öldürüldü

Olay, Diyarbakır'ın Bismil ilçesi Tekel Mahallesi'nde meydana geldi. Köylere buğday toplamaya giden anne ve baba 6 yaşındaki kızları Evin Teker'i dede İsmet Teker'e bıraktı. Anne ve baba evden çıkarken, küçük kız dedesinin evinin bahçesinde oynamaya başladı. 

İddia edilene göre, bir süre uyuyan dede İsmet Teker, uyandıktan sonra Evin Teker'in bahçe duvarında hareketsiz şekilde durduğunu fark etti. Küçük kız yakınları tarafından Bismil Devlet Hastanesine kaldırılırken, kız buradaki tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

AİLESİ NÖBET GEÇİRDİĞİNİ SÖYLEDİ

Evin Teker'in yakınları, küçük kızın sara hastası olduğunu, nöbet geçirdiğini ve nöbet geçirdiği sırada kimse yanında olmadığı için bir saate yakın bir süre nefessiz kaldığından dolayı öldüğünü söyledi.

Doktorların yaptığı ilk incelemede ise küçük kızın boynunda ip izi olduğu tespit edildi. Doktorlar incelemelerinde kızın boğularak öldürüldüğünü belirledi ve bunun üzerine emniyete haber verildi.

DEDENİN İFADESİ ALINDI

Bu gelişmenin üzerine dede İsmet Teker'in ifadesi alındı. Dede verdiği ifadede, akşam evin balkonunda otururken uykuya daldığını, belirli bir süre uyuduktan sonra uyandığını, uyandığında torunu Evin’i bulamayınca onu aramaya başladığını söyledi. Torununu duvar dibinde oturur vaziyette ve kafasını da duvara dayalı halde bulduğunu aktaran İsmet Teker, onun orada uyuduğunu sandığını uyandırmak için seslendiğini ve yanına yaklaşırken torunun cansız bedeninin yere yığıldığını söyledi.

Olayla ilgili olarak savcılık tarafında soruşturma başlatıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal