Diyarbakır Valiliğinden Kulp'taki Terör Saldırısına Yönelik Açıklama

Diyarbakır Valiliğinden aktarılan resmi bilgiye göre, Kulp’ta PKK tarafından düzenlenen saldırıda 5 vatandaşımız şehit oldu.

08.04.2020-10:24 - (Son Güncelleme: 08.04.2020-10:39) Diyarbakır Valiliğinden Kulp'taki Terör Saldırısına Yönelik Açıklama

Terör örgütü bu kez de Diyarbakır’da köy halkını hedef aldı! Kulp ilçesinde bir köyde odun toplamak için yola koyulan köylülerin aracı PKK tarafından bombalı saldırıya uğradı!

Diyarbakır Valiliğinden aktarılan resmi bilgiye göre, Kulp’ta PKK tarafından düzenlenen saldırıda 5 kişi hayatını kaybetti.

Diyarbakır Valiliği, Kulp ilçesine bağlı Güleç Mahallesi kırsalında saat 06.30 civarında, bölge halkının içinde bulunduğu aracın geçişi sırasında, PKK'lı teröristler tarafından el yapımı patlayıcıyla saldırı düzenlendiği, olayda 5 sivilin şehit olduğu  dile getirildi.

Söz konusu açıklama tam olarak şöyledir: "Saldırının faillerinin tespit edilmesi ve yakalanması için güvenlik kuvvetlerimiz tarafından operasyonlara başlanılmıştır. Menfur saldırı olayında şehit olan vatandaşlarımıza yüce Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal