Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan Hakkındaki Soruşturmalara Yanıt!

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, "Milletimizin büyük desteği, İslami değerlere her daim sahip çıkması azmimizi, heyecanımızı, sorumluluğumuzu arttırmıştır"açıklamasını yaptı.

29.04.2020-14:59 - (Son Güncelleme: 29.04.2020-15:33) Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan Hakkındaki Soruşturmalara Yanıt!

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, "Milletimizin büyük desteği, İslami değerlere her daim sahip çıkması azmimizi, heyecanımızı, sorumluluğumuzu arttırmıştır" açıklamasını yaptı.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Twitter üzerinde gerçekleştirdiği açıklamamda, "Rabbimizin 'İçinizden hayra çağıran, iyiliği emredip kötülüğü meneden bir topluluk bulunsun.' (Al-i İmran 104. ayet) emrini yerine getirmeye çalışan Başkanlığımıza milletimizin büyük desteği ve İslami değerlere her daim sahip çıkması azmimizi, heyecanımızı ve sorumluluğumuzu daha da arttırmıştır. Allah cümlenizden razı olsun. Size hizmet etmek şereflerin en büyüğüdür." ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın Ramazan'a denk gelen ilk cuma namazında Hacı Bayram Camisi'ndeki hutbesinde, zinanın haram olduğu, eşcinselliğin sapkınlık olduğunu söylemesi Ankara Barosu'nda büyük tepki görmüştü. Bunun üzerine, Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ı kınadığını belirten Ankara Barosu'nun konuya yönelik açıklamasında, hakaret ifadelerine yer verilmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal