Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan Camilerde Müzik Yayını Yapılmasına İlişkin Açıklama

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, İzmir'de kimi camilerin hoparlörlerinden müzik yayını yapılmasıyla ilgili açıklamada bulundu.

21.05.2020-15:14 - (Son Güncelleme: 21.05.2020-15:09) Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan Camilerde Müzik Yayını Yapılmasına İlişkin Açıklama
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, İzmir'de kimi camilerin hoparlörlerinden müzik yayını yapılmasıyla ilgili, "Ses sistemine yasa dışı bir şekilde girerek müdahalede bulunan kimliği belirsiz kişiler tarafından yapılan çirkin saldırı asla kabul edilemez. Mübarek Ramazan ayında tüm Müslümanları derinden yaralayan bu olayla ilgili suç duyurusunda bulunulmuş, bu provakatif eylemi gerçekleştiren, bu çirkin eyleme ilişkin videoları övücü ifadelerle sosyal medya hesaplarından paylaşanlar hakkında yetkili merciler tarafından soruşturma başlatılmıştır" açıklamasında bulundu.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, İzmir'de bir takım camilerin hoparlörlerinden müzik yayını yapılmasıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Erbaş'ın açıklamasında şu ifadelere yer aldı:

"İzmir Müftülüğümüzün ses sistemine yasa dışı bir şekilde girerek müdahalede bulunan kimliği belirsiz kişiler tarafından yapılan çirkin saldırı asla kabul edilemez. Mübarek Ramazan ayında tüm Müslümanları derinden yaralayan bu olayla ilgili suç duyurusunda bulunulmuş, bu provakatif eylemi gerçekleştiren, bu çirkin eyleme ilişkin videoları övücü ifadelerle sosyal medya hesaplarından paylaşanlar hakkında yetkili merciler tarafından soruşturma başlatılmıştır. Diyanet İşleri Başkanlığı olarak konunun sonuna kadar arkasında olacağız.”
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal