Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' Projesine Destek

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 7 aylık maaşını bağışlayarak başlattığı "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" projesine destek yağdı! Bu projeye katkıda bulunan isimlerden biri ise Diyanet İşleri Başkanı Erbaş oldu. Erbaş söz konusu projenin anlam ve önemini vurgulayan bir açıklamada, uygulamaya katkı sağladığını dile getirdi.

31.03.2020-07:48 - (Son Güncelleme: 31.03.2020-07:41) Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' Projesine Destek

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 7 aylık maaşını bağışlayarak başlattığı "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" projesine destek yağdı! Bu projeye katkıda bulunan isimlerden biri ise Diyanet İşleri Başkanı Erbaş oldu. Erbaş söz konusu projenin anlam ve önemini vurgulayan bir açıklamada, uygulamaya katkı sağladığını dile getirdi.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde başlatılan "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" Milli Dayanışma Kampanyası'na 1 aylık maaşını yatırarak destek oldu.

Twitter üzerinden konuya yönelik açıklamada bulunan Ali Erbaş, şu ifadeleri kullandı: "Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na bir aylık maaşımı bağışlıyorum. Başkanlığımızın yöneticilerini, tüm il ve ilçe müftülerimizi ve tüm Diyanet teşkilatımızı bu anlamlı kampanyaya katılmaya davet ediyorum."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal