Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a Hukukçular Derneği'nden Destek!

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın cuma hutbesi sırasında söylediği sözler, Ankara Barosu'nun tepkisine yol açmış ve Baro'nun Erbaş hakkında soruşturma açmasına yol açmıştı. Bu doğrultuda Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'a destek yağdı. Ali Erbaş'ın bir destekçisi de Hukukçular Derneği oldu.

27.04.2020-15:37 - (Son Güncelleme: 27.04.2020-15:28) Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a Hukukçular Derneği'nden Destek!

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın cuma hutbesi sırasında söylediği sözler, Ankara Barosu'nun tepkisine yol açmış ve Baro'nun Erbaş hakkında soruşturma açmasına yol açmıştı. Bu doğrultuda Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'a destek yağdı. Ali Erbaş'ın bir destekçisi de Hukukçular Derneği oldu.

Hukukçular Derneği şu ifadelerle Ali Erbaş'a destek olduğunu açıkladı: "Öncelikle çocuklarımız ve genç nesillerimiz olmak üzere insanlık, yozlaşmış batı kültürününün örnekliğinde bir takım kirli yönlendirmelere maruz bırakılıyor. Sapkınlığı normalleştirmek amacıyla hareket eden yapılanmalar, uluslararası düzeyde desteklenmektedir. Çizgi filmler, sinema filmleri ve reklamlar üzerinden çocuklar ve gençler 'farklı cinsel kimliklere saygı kılıfıyla' özendirilmektedirler.

Çocuklarımıza, gençlerimize ve nesillerimize bir insan hakkı olarak sunulan cinsel sapkınlık, insanlığın ifsadı, toplumun çöküşü ve ailenin yok edilmesi üzerine kurulu büyük bir zulüm ve tefessühtür. Bu noktadan hareketle halkın ve hakikatin şahitliğini yapan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın mezkur ifadelerine karşı sergilenen tutumun karşısında olduğumuzu kamuoyuyla paylaşmak istiyoruz."

ALİ ERBAŞ NE SÖYLEMİŞTİ?
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın söz konusu açıklaması tam olarak şöyleydi: "İslam zinayı en büyük haramlardan kabul ediyor. Lutiliği, eşcinselliği lanetliyor. Nedir bunun hikmeti. Hastalıkları beraberinde getirmesi ve nesli çürütmesidir, bunun hikmeti. Yılda yüz binlerce insan, gayri meşru ve nikahsız hayatın islamî literatürdeki ismi zina olan bu büyük haramın sebep olduğu Hiv virüsüne maruz kalıyor. Ey insanlar! Canımıza, aklımıza, inancımıza, malımıza ve neslimize zarar veren şeylerden uzak duralım."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal