Dışişleri İsrail'in Şiddet Eylemlerini Kınadı

Dışişleri'nden yapılan açıklamada, ''İsrail'in işgal altında tuttuğu Doğu Kudüs'te Filistinlilere ait bazı evleri yıkması İsrail’in işgalci ve saldırgan politikalarının yeni bir tezahürüdür. Kudüs'ün demografik yapısını değiştirmeye yönelik bu gibi eylemleri şiddetle kınıyoruz.'' dendi

23.07.2019-16:12 - (Son Güncelleme: 23.07.2019-19:19) Dışişleri İsrail'in Şiddet Eylemlerini Kınadı

Dışişleri Bakanlığı İsrail'in Kudüs'teki şiddet eylemlerine sert bir yanıt verdi. Dışişleri Bakanlığından, İsrail'in Doğu Kudüs'teki yıkımlarına ilişkin yapılan açıklamada, "Kudüs’ün demografik yapısını değiştirmeye yönelik bu gibi eylemleri şiddetle kınıyoruz." ifadeleri kullanıldı.

DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI'NIN AÇIKLAMASI  

Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "İsrail'in işgal altında tuttuğu Doğu Kudüs'te Filistinlilere ait bazı evleri yıkması İsrail’in işgalci ve saldırgan politikalarının yeni bir tezahürüdür. Kudüs’ün demografik yapısını değiştirmeye yönelik bu gibi eylemleri şiddetle kınıyoruz. İki devletli çözüm vizyonuna zarar veren bu gayri meşru eylemler derhal durdurulmalıdır. Uluslararası toplumu, Kudüs'ün tarihi ve hukuki statüsüne sahip çıkmaya ve Filistin halkının haklarının korunması için gerekli adımları atmaya çağırıyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal