Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'ndan Cemal Kaşıkçı Açıklaması

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Suudi Arabistan konsolosluğuna girdikten sonra aniden ortadan kaybolan ve günler sonra öldürüldüğü ortaya çıkan Suud, gazeteci Cemal Kaşıkçı olayıyla ilgili açıklama yaptı.

29.10.2018-13:17 - (Son Güncelleme: 29.10.2018-13:09) Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'ndan Cemal Kaşıkçı Açıklaması

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Suudi Arabistan konsolosluğuna girdikten sonra aniden ortadan kaybolan ve günler sonra öldürüldüğü ortaya çıkan Suud, gazeteci Cemal Kaşıkçı olayıyla ilgili açıklama yaptı. Çavuşoğlu, muhalif gazeteci Cemal Kaşıkçı olayıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Kaşıkçı'nın bedenine ulaşılamadı." ifadesini kullandı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Azerbaycan Dışişleri Bakanı Elmar Memmedyarov ve Gürcistan Dışişleri Bakanı David Zalkaliani ile ortak basın toplantısı düzenledi. Çavuşoğlu basın toplantısında yazar Cemal Kaşıkçı olayıyla ilgili açıklamalar yaptı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Başsavcıların bilgi paylaşımı faydalı. Emniyet teşkilatımız ve istihbarat yoğun olarak çalışma yapıyor. Cemal Kaşıkçı'nın bedenine henüz ulaşılamadı. Suudi Arabistan, Kaşıkçı soruşturmasını en kısa sürede tamamlamalı" açıklamasını yaptı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal