Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Mevkidaşı Pompeo ile 4 Haziran'da Görüşecek

ABD ve Türkiye'nin Suriye'deki sorunlara kalıcı çözümler getirmek amacıyla kurdukları ABD-Türkiye ortak çalışma grubunun ikinci toplantısı Ankara'da yapıldı. Alınan karar gereği Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ve mevkidaşı Pompeo 4 Haziran'da ABD'de görüşecek

25.05.2018-22:56 - (Son Güncelleme: 25.05.2018-22:56) Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Mevkidaşı Pompeo ile 4 Haziran'da Görüşecek

Türkiye ile ABD arasında Suriye İçin açılan çalışma grubunun ikinci görüşmesi Ankara'da gerçekleştirildi. Dışişleri Bakanlığı'ndan yayımlanan duyuruda, "Menbiç'te güvenlik ve istikrarın tesis edilmesi için yol haritası tespit edildi" denildi.

ÇAVUŞOĞLU MEVKİDAŞI POMPEO İLE 4 HAZİRAN'DA BİR ARAYA GELECEK

Dışişleri bakanı Çavuşoğlu, ABD Dışişleri Bakanı Pompeo ile 4 Haziran'da ABD'de görüşecek. Duyuruda, "Taraflar, Menbiç'te güvenlik ve istikrarın tesis edilmesi konusunda devam edecekleri işbirliği için bir yol haritasının ana çizgilerini tespit etmiştir." denildi.

"MENBİÇ İÇİN YOL HARİTASININ ANA HATLARI BELİRLENMİŞTİR"

Suriye konulu Türkiye- ABD Çalışma Grubu'nun bugün Ankara'da gerçekleştirilen ikinci toplantısı sonucunda kabul edilen ortak bildiride, ''Suriye konulu Türkiye-ABD Çalışma Grubu, Suriye ve her iki tarafı alakadar eden diğer işbirliği hususlarında devam etmekte olan toplantıları sürdürmek için bugün Ankara'da bir araya gelmiştir. Taraflar, Menbiç'te güvenlik ve istikrarın tesis edilmesi konusunda devam edecekleri işbirliği için bir yol haritasının ana çizgilerini tespit etmiştir. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ve Dışişleri Bakanı Pompeo Çalışma Grubu'nun önerilerini incelemek için 4 Haziran'da görüşeceklerdir.'' ifadeleri kaydedildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal