Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Üçüncü Dünya Savaşı Avrupa Yüzünden Çıkacak

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Avrupa'yı uyararak, "Geçmişte olduğu gibi İkinci Dünya Savaşı gibi bir savaş yine sizin yüzünüzden ortaya çıkacak. Dünya savaşları hep bunların kendi aralarındaki savaşlardan ortaya çıktı" dedi.

24.03.2019-14:25 - (Son Güncelleme: 24.03.2019-14:10) Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Üçüncü Dünya Savaşı Avrupa Yüzünden Çıkacak

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Antalya'nın Gündoğmuş ilçesinde vatandaşlara hitap etti.

MUHALEFET PROJE ÜRETMİYOR

Muhalefetin adaylarının proje hayata geçirmediğini, sadece iftira attığını ve söz avcılığı yaptığını belirten Bakan Çavuşoğlu, "Bunların proje ve hizmet diye bir dertleri yok. 5 sene önce Antalya'da CHP zihniyeti bir hizmet yaptı mı? Bir çivi çaktı mı? Bir çeşme yapılmaz mı? Öyle bir dertleri yok. Bunlar tek partili dönemden kalmış milleti kendilerinin kölesi olarak görüp, 'Ne yaparsak yapalım, bize oy vermek zorundalar' anlayışı ve tek partili dönem sendromundan kurtulamadılar" dedi. 

DAĞLARA PARA GÖNDERECEKLER

HDP'li isimlerin CHP listelerinden seçime girdiğini hatırlatan Bakan Çavuşoğlu, "Yerleştirdikleri o hainlerle eğer seçilirlerse, oradan dağlara para gönderecekler" diye konuştu.

DÜNYA SAVAŞI SİZİN YÜZÜNÜZDEN ÇIKACAK

Avrupa'da yükselen Türk ve İslam düşmanlığının zamanla diğer din ve milletlere de sıçrayabileceği tehlikesine dikkat çeken Çavuşoğlu, "Yarın Türk düşmanlığı, Müslüman düşmanlığı modası geçecek. Katolik, Ortodoks, Protestan düşmanlığı gibi düşmanlıklar kendi içinizde ortaya çıkacak. Geçmişte olduğu gibi İkinci Dünya Savaşı gibi bir savaş, yine sizin yüzünüzden ortaya çıkacak. Dünya savaşları hep bunların kendi aralarındaki savaşlardan ortaya çıktı." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal