Dini Nikah Kıydığı Kadın 10 Senelik Evli Çıktı!

Sivas'ta imam nikahı kıyarak evlendiği kadının 10 senelik evli olduğunu öğrenen adam, savcılığa dolandırıldığı gerekçesi ile suç duyurusunda bulundu.

30.10.2018-14:48 - (Son Güncelleme: 30.10.2018-14:31) Dini Nikah Kıydığı Kadın 10 Senelik Evli Çıktı!

Son günlerde meydana gelen Azeri gelin olaylarına bir yenisi de Sivas'ta ilave edildi. İki ay önce evlendiği Azeri kadın 10 senelik evli çıkan İsmail Doğan, 60 bin TL zararı olduğunu iddia ederek savcılığa suç duyurusu yaptı.

3 BİN TL BAŞLIK PARASI ÖDEDİ

Son günlerde yükselen Azeri gelin olaylarına bir yenisi Sivas'ta eklendi. Sivas'ta ikamet eden 32 yaşındaki İsmail Doğan, akraba önerisi ardından Kocaeli Karamürsel'de ikamet eden 26 yaşındaki Azeri G. T. ile 3 bin TL başlık parası vererek iki ay önce dini nikahı kıyarak evlendi. Doğan'ın söylemine göre, evlendikleri günden sonra G. T. devamlı farklı nedenlerle para istedi. Doğan, resmi nikah kıymak istediğinde ise öne sürülene göre G.T. hastalandığını öne sürüp evini bıraktı.

"PARA TALEBİ BİTMEK BİLMİYORDU"

Farklı sebeplerle G.T'ye verdiği paralar ile 60 bin TL zararı olduğunu iddia eden Doğan, ablası Demet Doğan ile Cumhuriyet Savcılığına gidip dolandırıldığı nedeni ile suç duyurusu yaptı. Akraba önerisi ardından iki ay önce dini nikah kıyarak evlendiğini ifade eden Doğan, "Evlendikten sonra her gün farklı nedenlerle para talep etti. Önce başlık parası ödedik. Ardından süt parası, sonrasında konsolosluk işlemlerinde verilmek üzere 5 bin TL verdim. Para isteği bitmek bilmiyordu. Vaziyetten şüphe duyunca resmi nikah kıymak istedim. Hastalandığını ifade etti. Depresyona girdiğini öne sürünce tedavi başlatıldı. Kaçacağını fark edince polis merkezine giderek destek istedim. Burada 10 senelik evli olduğunu öğrendik. Şu an Karamürsel'e tekrar gitti. Adliyeye gidip suç duyurusu yaptım. Benim başıma geldi başkasının başına gelmesin" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal