Din Görevlileri Kan Verdi ve Bağış Çağrısında Bulundu

Ankara Müftüsü Yusuf Doğan ve din görevlileriyle birlikte Türk Kızılay'a kan bağışladı.

21.04.2020-17:11 - (Son Güncelleme: 21.04.2020-17:12) Din Görevlileri Kan Verdi ve Bağış Çağrısında Bulundu

Ankara Müftüsü Yusuf Doğan ve din görevlileriyle birlikte Türk Kızılay'a kan bağışladı.

Ankara Müftülüğünden gelen açıklamaya göre, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın "Ramazan’dan önce tüm mensuplarımızı, din görevlilerimizi ve milletimizi kan bağışına davet ediyorum" ifadeleri üzerine kan bağışında bulunuldu.

Ankara Müftüsü Yusuf Doğan ile il müftü yardımcıları ve ilçe müftüleri, Kızılay Güvenpark'taki Türk Kızılay kan merkezine giderek kan bağışladı.

"VATANDAŞLARIMIZI KAN BAĞIŞINA DESTEK VERMEYE DAVET EDİYORUZ"

Doğan, kan bağışının öneminin altını çizerek şöyle konuştu:

"Şahsım, il müftü yardımcılarımız, ilçe müftülerimiz ve Ankara'da görev yapan din görevlilerimiz olarak bugün burada Diyanet İşleri Başkanımızın kan bağışı çağrısına öncülük ediyoruz. Dünyayı saran bu salgın hastalıkta birbirimize olan bu yardımlaşmamız, dayanışmamız ramazan ayı ile birlikte daha bir anlam kazanmaktadır.

Ülkemizdeki coronavirüs salgını sebebi ile vatandaşlarımız kan verme konusunda çekince yaşayabilirler ancak Türk Kızılay kan merkezlerinde sosyal mesafe kuralına uyarak, hijyenik bir ortamda, vatandaşlarımız kan bağışında bulunabilirler. Tüm görevlilerimizi ve vatandaşlarımızı kan bağışına destek vermeye davet ediyoruz."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal