Dilara Kandak Kim Öldürdü Eski Eşi Gözaltına Alındı

Antalya'da cansız bedeni toprağa gömülü bulunan Dilara Kandak'ın (23) üzerindeki sperm örneklerinin, eski eşi olan Ahmet Y.'ye (25) ait olduğu belirlendiği haberi verildi. Ahmet Y.polis tarafından gözaltına alındı.

17.04.2018-13:03 - (Son Güncelleme: 17.04.2018-12:50) Dilara Kandak Kim Öldürdü Eski Eşi Gözaltına Alındı

Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince, Antalya’nın Korkuteli ilçesinde 40 gün kayıp olarak aranan ve geçen 4 Mart tarihinde kıyafetsiz halde bir battaniyeye sarılıp tarlaya gömülen, sadece baş kısmı dışarıda bırakılan 2 çocuk annesi Dilara Kandak'ın ölümüne ilişkin yapılan araştırmada. Polis, Dilara Kandak’ın boğularak öldürüldüğünü belirledi. Yapılan inceleme sırasında, ceset üzerinde sperm örnekleri bulunduğu tespit edildi.

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde bir kadın cesedinin tarlada bulunmasına ilişkin olayda kadının eski eşi gözaltına alındı. Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Alaaddin Mahallesi Gölbentler mevkisinde bir çoban köpeğinin 4 Mart'ta, battaniyeye sarılı kıyafetsiz halde toprağa gömülü eli, kolu ve ayakları iple birbirine bağlı 23 yaşındaki Dilara Kandak'ın cansız bedenini bulması üzerine araştırma çalışmalarını başlattı.

SPERM ÖRNEKLERİ ESKİ EŞİN

DNA testinde Dilara Kandak’ın cansız bedeninde alınan sperm örneklerinin, Dilara Kandak'ın eski eşi olan Ahmet Y.'ye ait olduğu belirlendi. Dilara Kandak'ın son telefon görüşmesini de Ahmet Y. ile yaptığını tespit eden Cinayet Büro Amirliğiekipleri, ilçede esnaf olarak çalışan eski eşi emniyete götürerek gözaltına aldı. İkinci evliliğini yaptığı ve şu anda evli olduğu eşinin 3 aylık hamile olduğu belirlenen Ahmet Y. İfadesi alındığı sırada susma hakkını kullandı. Ahmet Y. ifadesinin alınma işlemlerinin hemen sonra Korkuteli Adliyesi'ne sevk edildi.

 Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal