Didim Belediye Başkanı'ndan Heykel Skandalı

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'ın ilçeye sevgilisinin heykelini yaptırdığı iddiası tartışmalara neden oldu.

29.09.2020-13:13 - (Son Güncelleme: 29.09.2020-13:53) Didim Belediye Başkanı'ndan Heykel Skandalı

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, 2 ay boyunca bir kadına cinsel saldırıda bulunduğu iddialarının ardından tartışma yaratacak yeni bir iddia ile gündeme geldi. Atabay'ın başkanlık yaptığı dönemde ilçe göbeğine diktirdiği heykelin sevgilisine ait olduğu öne sürüldü. 

Son dönemde S.T. isimli bir kadına cinsel saldırıda bulunduğu iddiaları ile konuşulan ve savcılığa ifade veren Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, bu kez de heykel skandalı ile gündeme geldi. Atabay'ın ilçenin gözde meydanlardan birine yaptırdığı Medusa heykelinin sevgilisine ait olduğu iddia edildi.

KOMPLO KURULDUĞUNU SÖYLEMİŞTİ

Atabay, geçtiğimiz günlerde hakkında çıkan haberlerle ilgili yaptığı açıklamada kendisine komplo kurulduğunu söylemişti. Rant çevrelerine karşı mücadele ettiğini ifade eden Atabay, şöyle konuşmuştu:

"Bu mücadelemiz nedeniyle, öncesinde evimin kurşunlandığı, bilinmeyen numaralardan iftira mesajları yayıldığı, defalarca tehdit, hakaret ve kumpas teşebbüslerine uğradığım da tüm kamuoyunca gayet yakından bilinmektedir. Bu konularla alakalı tarafımdan tüm hukuki işlemler başlatılmıştır. Geldiğimiz noktada da sahte kurgularla, sahte kişilerle yeni bir komplo girişimi ile karşı karşıyayız. Mücadelem devam edecektir." 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal