Devletin İçinde FETÖ Zanlısı SBK'yı Kim Koruyor?

Cüneyt Özdemir, kara para aklama suçundan hakkında tutuklama kararı çıkarılan Sezgin Baran Korkmaz'ın Kongo'da tutuklanıp serbest bırakıldığını iddia etti.

21.01.2021-18:06 - (Son Güncelleme: 21.01.2021-19:26) Devletin İçinde FETÖ Zanlısı SBK'yı Kim Koruyor?

Kara para aklama suçundan hakkında tutuklama kararı çıkarılan ve tüm mal varlığına el konulan Sezgin Baran Korkmaz'a yönelik ortaya atılan iddia gündeme bomba düştü.

İsminin baş harflerini verdiği SBK Holding'in hedef alındığı kara para aklama operasyonun ardından hakkında yakalama kararı çıkarılan Sezgin Baran Korkmaz, yurt dışına kaçmıştı.

Sonrasında firari Korkmaz, gazeteci Cüneyt Özdemir'in canlı bağlantısına katılmış ve ülkeye döneceğini söylemişti ancak sözünde durmamıştı.

Ardından işin ucunu bırakmayan Cüneyt Özdemir, Youtube kanalında olayın arka planını anlattı.

Cüneyt Özdemir, Sezgin Baran Korkmaz Kongo'da tutuklanıp bırakıldığını iddia etti.

Sezgin Baran Korkmaz'ın sözünde durmadığını anımsatan Cüneyt Özdemir'in yaptığı şu açıklama büyük dikkat çekti:

 "Birkaç gündür Sezgin Baran Korkmaz'ın Paris üzerinden Kongo'ya gittiği söyleniyor. Kendisi bana bizzat Lüksemburg'da olduğunu söylemişti. Sonra bir anda İsviçre'de olduğu iddiaları ortaya atılmıştı. Netlik yoktu. Kendisinin 14 Ocak'ta Kinşasa'ya gittiğini duyunca şaşırdım. Ve burada gözaltına alındığı ya da tutuklandığı haberleri geldi. Sonra da serbest bırakıldığı haberleri geldi."

Sezgin Baran Korkmaz'ın mal varlığı üzerindeki devlet müdahalesini kaldırtan, Türkiye'den kaçırtan ve yurt dışında yakalanmasına engel olan Sezgin Baran Korkmaz'ı ADALET ve DIŞİŞLERİ Bakanlıklarının yanı sıra Siyasette de kimin koruduğu merak ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal