Devlet Bahçeli'den Muharrem İnce'ye Sert Tepki

MHP Lideri Devlet Bahçeli gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, İnce'nin "Apolet tartışmasını fazla uzattım" demesine gönderme yaparak, "PKK'ya umut olan fikir ve ülkü yoksunları için pişmanlık olabilir fakat bizde pişmanlık kesinlikle olmaz" dedi.

14.07.2018-14:59 - (Son Güncelleme: 14.07.2018-15:12)

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 15 Temmuz ile alakalı yaptığı konuşmada "FETÖ'nün siyasi tabanı halen aydınlatılamamıştır" dedi. Bahçeli ayrıca, "Af hususu gündemimizde kanun teklifi vereceğiz." diye konuştu. Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şu şekilde:

MİLLİ VE YERLİ DURUŞ KAZANMIŞTIR

24 Haziran'da Türkiye, Türk milleti galip gelmiştir. Üstünde karalama gerçekleştirilen demokrasimiz galip gelmiştir. Milli ve yerli duruş galip olmuştur.

Halkımızın bize yüklediği denge ve denetleme vazifesini layıkıyla eda etmek için her arkadaşımız olağanüstü bir çaba ile yasama faaliyetlerine aktif biçimde katılmak sureti ile son hazırlıklarını bitirmişlerdir. MHP, üzerine aldığı halk vazifesini eksiksiz eda ve ifade edecektir. MHP, devletin tekrar yapılanma döneminde tabiki siyaseten, tarihen ve ahlaken taşıdığı sorumluluğun gereğini kesinlikle yapacaktır.

"BİZDE PİŞMANLIK YOKTUR"

Hafızası silinmiş olanları ikaz etmek isterim ki pişman olacak söz konuşmasınlar. Hamdolsun, söylediklerimizden de pişman değiliz. Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendi bilir. Apolet meselesini 'Fazla uzattım' diyen zavallılar için, HDP'ye 'Kürt siyasi hareketi' diyerek Kürt asıllı kardeşlerimizi töhmet altında bırakan ve PKK'ya umut olan fikir ve ülkü yoksunları için pişmanlık olabilir fakat bizde pişmanlık kesinlikle olmaz.

ABD'DE NE KADAR HAİN VARSA TÜRKİYE'YE İADELERİ YAPILMALIDIR"

ABD'yle ilişkilerin normalleşmesi talep edilen seviyede olacaksa, NATO gerçekten de Türkiye'nin terörle mücadelesine samimi yardım ediyorsa, ABD ve Avrupa'da ne kadar hain FETÖ'cü varsa Türkiye'ye iadeleri sağlanmalıdır.

Aklımızı başımıza almazsak şarlatanların, maskaraların oyuncağı olursak daha pek çok FETÖ ve benzerleri ilerde ortaya çıkacak, 15 Temmuz'da gerçekleştiremediklerini punduna getirdiklerinde hayata geçireceklerdir.

"AF KONUSU GÜNDEMİMİZDEDİR"

Af hususu gündemimizdedir. Mecliste yasama faaliyetleri başladığı vakit arkadaşlarımız bir kanun teklifi vereceklerdir.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal