Devlet Bahçeli'den Hatay Yangınını Üstlenen Teröristlere: İblisin Çocukları

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Bahçeli, teröristlerin Hatay'da meydana gelen yangının sorumluluğunu üstlendiğini anımsatarak, 'Bunlar iblisin çocukları, ifridin çaşıtları, ihanetin çakallarıdır.' diye konuştu.

13.10.2020-11:22 - (Son Güncelleme: 13.10.2020-14:44) Devlet Bahçeli'den Hatay Yangınını Üstlenen Teröristlere: İblisin Çocukları

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu.

'KİMİN ÇOCUKLARI OLDUKLARI ESASEN MEÇHUL OLAN BU ŞEREFSİZLERİN...'

Devlet Bahçeli, 'Teröristler Hatay’daki sözde kutsal ateşi selamlamışlar ve yangınların sorumluluğunu üstlenmişlerdir. Ateşin böyle nesebi gayri sahih çocukları var mı bilemeyiz. Fakat bildiğimiz bir şey varsa o da şudur: Bunlar iblisin çocukları, ifridin çaşıtları, ihanetin çakallarıdır. Kimin çocukları oldukları esasen meçhul olan bu şerefsizlerin kısa sürede yakalanıp yaktıkları kadar yakılmaları, dahası yaptıkları her türlü kötülük ve menfur eylemlerden dolayı hesaba çekilmeleri en acil hukuk ihtiyacıdır.' diye konuştu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, açıklamalarının devamında şu ifadeleri kullandı:

'BİR GECE ANSIZIN BEDEL ÖDECEYEĞİNİ AKILLARINDAN ÇIKARMAMALARI...'

'Terör devleti Ermenistan, füzelerle sivillere saldırdı. Terörist devlet Ermenistan Dağlık Karabağ’dan çekilmeden, işgal ettiği toprakları hak sahibi Azerbaycan’a teslim etmeden silahları indirmek, ateşi dindirmek, masalarda çözüm aramak cinayetlerin, rezaletlerin ve zulmetin meşrulaşması demektir.

Bakü’yü hedef yapanların, Erivan’ın da bir gece ansızın bedel ödeyeceğini ne akıllarından ne de kabus dolu anılarından çıkarmamaları hayatları ve güvenlikleri açısından en makul davranıştır.'

'CHP'NİN SEÇİM İSTEĞİ SİPARİŞTİR'

Devlet Bahçeli, 'CHP Genel Başkanı'nın seçim istediği sipariştir, hezeyandır. Kaçış sendromu yaşayan Kılıçdaroğlu erken seçime karşı olduğunu söylüyordu. Kim aklına girdi, kimin dolduruşuna girdi.' açıklamasında bulundu.

DEVLET BAHÇELİ CUMHURBAŞKANI ADAYINI AÇIKLADI

Devlet Bahçeli Cumhurbaşkanı adayı ile ilgili açıklamasında, '2023’de Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır, Türk milleti Cumhur İttifakı’yla kutlu yarınlara yürüyecektir.' dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal