Devlet Bahçeli'den Cumhur İttifakına 'X+Y=Z' Yanıtı

Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı'na yönelik soruları ise cebinden çıkardığı, 'x+y=z' formülünün yazılı olduğu kağıdı göstererek cevapladı.

11.12.2018-09:28 - (Son Güncelleme: 11.12.2018-11:11)

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Binali Bey aday olursa istifasına gerek yok. Seçildikten sonra istifa edebilir. Binali Yıldırım aday olursa başımızın üstünde yeri var' ifadelerini kullandı. Bahçeli, Cumhur İttifakı'na yönelik soruları ise cebinden çıkardığı, 'x+y=z' formülünün yazılı olduğu kağıdı göstererek cevapladı.

Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı'na yönelik sorulara, cebinden çıkardığı, 'x+y=z' formülünün yazılı olduğu kağıdı göstererek cevap verdi. Bahçeli, açıklamasında '31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakı X+Y=Z formülü ile Zillet İttifakı'nı alt edecektir. Formülün açılımını şöyle yapabiliriz: AK Parti'nin 24 Haziran'da aldığı oy X, MHP'nin aldığı oy da Y. Buradan hareketle X+Y= Z. Yani Cumhur İttifakı, yani yüzde 52. Buradan devam edecek olursak; X+Y=Z formülü Zillet İttifakını yenecektir. Yani; biz Cumhur İttifakı olarak 31 Mart seçimlerinde en az yüzde 52 ve üstü alarak Zillet İttifakı'nın oyununu bozacağız.' açıklamalarında bulundu. 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal