Devlet Bahçeli'den CHP'deki Krize İlişkin Önemli Açıklamalar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Beştepe'ye giden CHP’li” polemiğine ilişkin “CHP'ye Atatürk'ün ahı tuttu” yorumunda bulundu. Yaşananların kumpastan ziyade bir proje olduğunu savunan Bahçeli, “Bu projenin ismi de Kılıçdaroğlu’na alternatif oluşturma projesidir” dedi.

26.11.2019-12:04 - (Son Güncelleme: 26.11.2019-12:06)

Sözcü yazarı Rahmi Turan’ın yazısıyla skandala yol açan ve Türkiye’nin günlerdir tartıştığı “Beştepe'ye giden CHP'li” polemiği ile ilgili konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “CHP Genel Başkanı bir defa kendi arkadaşlarına güvenmiyor. CHP üzerinde pek çok kumpas yapıldığını dile getiriyor. Bana göre yanılıyor. Krize ve kaosa oynadıkça açık veriyor. Dilinin ayarı kaçtığından densizliği de tavan yapmış durumda. Terör örgütleriyle girdiği mesai onun çuvallatmış, Atatürk'ün ahı tutmuştur. CHP'de kaynayan kazanlar artık kapak tutmaz, sular durulmaz, kanamaya yol açan yüksek basınç dinmez” ifadesini kullandı.

MHP lideri Bahçeli Türkgün gazetesinden Orhan Karataş’a verdiği röportajda gündem ilişkin konuları değerlendirdi.

“Beştepe'ye giden CHP'li” polemiği ile ilgili sorulara da yanıt veren Bahçeli konuyla iligili şunları söyledi:

Dünyanın hangi demokratik ve medeni ülkesinde devletini/ülkesini karalayan, kundaklayan ve hassasiyetlerini kurcalayan bir muhalefet anlayışı vardır? İşi gücü, yalan dolan.

KILIÇDAROĞLU, GÜNDEN GÜNE ERİYOR

Terör örgütleriyle al takke ver külah içinde. FETÖ'ye tamam demiş, bunu bizzat kendi partisinde üst mevkilerde bulunan siyasetçiler itiraf ediyor.

Pensilvanya'yla uzaktan paslaşıp, yakından temas kuruyor. PKK ve YPG, Kılıçdaroğlu'nun aklını başından almış, oyuncağa çevirmişler!

Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP, Türkiye'nin karşısındaki mihrak haline gelmiştir.

Kaynağından ve kökünden tamamen kopmuştur. Atatürk'ün mirası yağmalanmıştır. Yabancı başkentlerin esaretine giren bir CHP söz konusudur. Bununla birlikte muhasım lobilerin tasallutu altındadır.

Kılıçdaroğlu günden güne erirken, Türkiye'nin siyasi ve toplumsal dengelerini de bozmanın çabasındadır.

Terörle mücadeleye köstek olan, itiraz eden, devamlı engel çıkaran kendisidir. Fırat Kalkanı Harekâtı başlar, ne işimiz var bataklıkta der. Zeytindalı Harekâtı başlar, ‘Sakın Afrin merkeze girmeyin' diye seslenir. Barış Pınarı Harekâtı'na karar verilir, ‘İçim yana yana destek oluyorum' diye sitem ve şikayet eder. YPG dersiniz, ‘Bize mi saldıracaklar' diye çıkışır. Hendek kazan teröristlerden bahsedilir, ‘Ne hendeği' diyerek şaibeli tavır gösterir. Teröre bulaşmış, terör örgütüyle emel ve eylem birliği yapmış HDP'li belediye başkanları görevlerinden uzaklaştırılır, darbe çığırtkanlığı yapar.

Asıl darbe girişimi olan 15 Temmuz'a tiyatro diyerek 20 Temmuz'u öne çeker.

GÜNAHLARI SAYMAKLA BİTMEZ

‘Siyasette kumpas var' der, 2018 yılında İYİ Partiyle eş güdümlü kumpaslarını aklına bile getirmez.

Bu Kılıçdaroğlu'nun günahları saymakla bitmez. HDP'ye kucak açıp, Atatürk sevdalılarını dışlayan, bölücülerle aynı hizaya girip milli birlik ve kardeşliği dinamitleyen CHP'nin başındaki bay zattır.

Muhtelif ülkelerdeki muhalefet yöntemlerini yaralayıcı ve sarsıcı bir dille sahip çıkan, hakaret ve hıyaneti allayıp pullayan bellidir.

Hatta sekiz ülkede baş gösteren siyasi ve toplumsal infiallerin bir benzerini, bir melez halini Türkiye'ye taşıma emelinde ve hevesinde olan sorumsuz birisiyle milletimiz karşı karşıyadır.

Bu nedenle demiştim ki, Bolivya'yı Türkiye'ye taşımaya niyet edenler bedelini ağır öder.

Kılıçdaroğlu denetim ve kontrolden çıkmıştır.

Türkiye'yi uçuruma çekmek maksadıyla yaptığı çirkeflikleri ve çirkin siyaseti milletimiz reddetmektedir.

Anlaşılan bu siyaset ilkelliğiyle bezenmiş kirli ve zillet üsluptan rahatsızlık duyanların bir alternatif oluşturmak için harekete geçmişlerdir.

Meşru mudur değil midir, bunu bilemem. Ama ortada bir arayış olduğu kesindir.

KENDİ ARKADAŞLARINA GÜVENMİYOR

Beştepe'de Sayın Cumhurbaşkanı'yla gizemli bir CHP'linin görüştüğü yalanını ilk servis eden çürümüş ve iftiralarıyla sivrilmiş Rahmi Turan'dır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal