Devlet Bahçeli: Zillet İttifakı Güvenlik Sorunudur

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisi tarafından Adana'da düzenlenen mitingde konuştu. Devlet Bahçeli buradaki konuşmasında, "Zillet ittifakı milli güvenlik sorunudur. Zillet ittifakı Türkiye'nin karşı cephesidir." ifadelerini kullandı.

27.03.2019-18:36 - (Son Güncelleme: 27.03.2019-18:37) Devlet Bahçeli: Zillet İttifakı Güvenlik Sorunudur

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Adana'da düzenlenen mitingde önemli açıklamalarda bulundu.

CUMHUR İTTİFAKI HESAPSIZ, HİLESİZ, YALANSIZ BİR İTTİFAKTIR

Cumhur İttifakı'nın çıkarsız bir ittifak olduğunu söyleyen Bahçeli, "Cumhur İttifakı Türkiye'nin haklı ve tarihi davasının sonsuz savunucusudur. AK Parti ile çıkarsız, hesapsız, hilesiz, yalansız bir ittifak kurduk. Sevdamız Türkiye'dir, hedefimiz Cumhuriyetin 100. yıl dönümüne ulaşmaktır. İttifakımız Türkiye düşmanlarına karşı sadakatin, safiyetin ve hamiyetin ittifakıdır." diye konuştu.

ABD ATEŞLE OYNUYOR

Trump'ın Golan Tepesi ile ilgili kararını da eleştiren Devlet Bahçeli, "ABD 25 Mart'taki vahim imzasıyla uluslararası hukuku çiğnemiştir. ABD'nin Golan Tepeleri kararını şiddetle kınıyorum. ABD'nin ateşle oynadığı açıktır. Bu kapsamda bekamız ağır bir tehdit altındadır. Trump'ın imzası hükümsüzdür." ifadelerini kullandı.

KANDİL'DE LİSTELER HAZIRLANDI

Zillet ittifakının bir beka sorunu olduğunu da söyleyen Bahçeli, "Kandil'de hazırlanan listeler aziz milletimize dayatılmaktadır. Atatürk'ün partisi HDP'den ilik ve organ nakli yapıyor. PKK CHP'yi ele geçirmiş. SP'ye nüfuz etmiştir. Yazıktır, günahtır. Zillet ittifakı güvenlik sorunudur." diye konuştu. 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal