Devlet Bahçeli Sert Konuştu!

MHP lideri Devlet Bahçeli, MHP’nin grup toplantısında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

09.01.2018-11:01 - (Son Güncelleme: 09.01.2018-11:09) Devlet Bahçeli Sert Konuştu!

MHP lideri Devlet Bahçeli, MHP’nin grup toplantısında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Bahçeli'nin konuşmasından satır başları şu şekilde;

2017 zor geçen bir yıl oldu. Bölge ve dünyayı doğrudan etkileyen pek çok gelişme meydana gelmiştir. Ülkeler arası hizip ve husumetler yükselmiştir. Tüm dünya kendi içinde, kendine özgü derin bir istikrarsızlık sarmalına dolanmıştır. Biz bu durumdan elbette memnun değiliz. Gelecek için endişelerimiz var. İlker dürtülerin öne çıkmasın demokrasiye zarar vermektedir. Güçlünün haklı, haklının güçsüz olduğu bir insanlık tablosu önümüzdedir. Bu ağır tablonun kabarık faturası ise masumlara kesilmektedir.

Terör örgütleri ülkemizle beraber komşu coğrafyalarda at sürmüşlerdir. Güney sınırlarımız boyunca uzanacak bir terör koridoru oluşturulmak istenmiştir. Terör devletinin inşası için yoğun gayret sergilenmiştir. PYD-YPG bu niyetle silahlandırıldı. Şiddet övülmüş özendirilmiştir. Terörizm desteklenmiş, korumaya alınmıştır. DAEŞ'i kimlerin kurduğu, kimlerin sevk ve idare ettiği açıktır. Bir terör örgütünün bir başka terör örgütü ile denetlenmesi hesaplanmış, sahada icra edilmiştir. Haçlı hevesleri ülkemizin çevresinde dolaşmış tarihi miraslara hedef olmuştur. Suriye'de oynanan oyunlar kıyıya vurmuş, karanlık senaryolar kesinleşmiştir. Terör örgütlerini kışkırtanlar İslam'a hasımdır.

KUDÜS ÖNEMLİDİR!

ABD'nin Kudüs oyunu Türk ve İslam dünyasına meydana okumakla eş anlamlı bir provokasyondur. 6 Aralık 2017 tarihli açıklamamda Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma arayışının zaman ayarlı bomba olduğunu ifade etmiştim. Sakat karar kuşku yok ki skandal ötesi hezeyandır. Kudüs'ün tarihi statüsü hedeflenmiştir. İslam İşbirliği Teşkilatı'nın (İİT) olağanüstü İstanbul zirvesinde, BM Genel Kurulu'nda 128 ülke iradesi ile kabul görmeyen ABD'nin Kudüs dayatması yeni bir Haçlı seferidir. Kudüs önemlidir, çünkü gerilim sona ermezse, dayatmalar devam ederse bir kıvılcım bölgemizi mahvedecek, yankı ve yansımaları tüm dünyaya ulaşacak. Kudüs önemlidir, çünkü İstanbul'un öz kardeşi, ecdad yadigarı, manevi hazinedir. ABD'nin Ortadoğu'yu çekmek istediği çukur, itmek istediği uçurum malumdur.

BAE TEPKİSİ

Geçtiğimiz Aralık ayı içinde BAE Dışişleri Bakanı hepimizi infiale götüren bir paylaşımda bulunmuştur. Nimet bilmezlerin söz konusu torunu cüretkar bir şekilde kahramanlarımıza dil uzatmıştır. Utanmadan, sıkılmadan efendilerine şirin görünmek için Türk düşmanlığı sergilemiştir. Fahreddin Paşa'yı hırsızlıkla itham ederek iğrenç bir atıfta bulunmuştur. En nazik ifade ile alçaklık ve ahlaksızlıktır. Bu sömürge artığının Fahreddin Paşa'ya ve ecdadımıza dil uzatma densizliği nankörlüktür. Bir hırsız varsa, hain aranıyorsa, Osmanlı'ya ihanet eden bir avuç Haçlı kalıntısından başkası değildir.  

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal